Colectie Tapet Nufar - Rafie Aruba

Colectie Tapet Shades Of Pale

Colectie Tapet Shades Of Pale

Colectie Tapet Clasic Gala

Colectie Tapet Clasic Gala

Colectie Tapet Nufar - Rafie Aruba

Brand: OMEXCO
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Colectie Tapet Nufar Rafie In Aruba
930,53 RON
de la 20 EUR per metru liniar
Lista de Dorinte

Colectie tapet din materiale naturale - nufar, tesatura de rafie si in. Aceasta noua colectie de la Omexco va duce cu gandul la insula exotica Aruba, situata in Marea Caraibelor. Dintr-o data, interiorul dvs. va va scalda in pace si bunastare.

A devenit atat de rar in zilele noastre sa ne lasam dusi de val, chiar daca doar pentru scurt timp iar Aruba evoca aceasta planeta pretioasa, ne aminteste de dimensiunea ei efemera si ne spune sa ne amintim teritoriile si culorile sale: puritatea apei, lumina, palmierii, caldura nisipului. Intrati in universul de nuante nesfarsite de albastru: ocean, ardezie, teal, afine; nuante de verde: malahit, apa verde; opal si gri perlat; orpiment galben; turcoaz, creta si caolin alb; pulbere si sepia bej.

Beneficii:

Livrare in 5 zile

Transport gratuit

Montaj autorizat

Lider mondial in tapet

Peste 16 000 de modele

Materiale ecologice

Colectie tapet din materiale naturale - nufar, tesatura de rafie si in. Aceasta noua colectie de la Omexco va duce cu gandul la insula exotica Aruba, situata in Marea Caraibelor. Dintr-o data, interiorul dvs. va va scalda in pace si bunastare. A devenit atat de rar in zilele noastre sa ne lasam dusi de val, chiar daca doar pentru scurt timp iar Aruba evoca aceasta planeta pretioasa, ne aminteste de dimensiunea ei efemera si ne spune sa ne amintim teritoriile si culorile sale: puritatea apei, lumina, palmierii, caldura nisipului. Intrati in universul de nuante nesfarsite de albastru: ocean, ardezie, teal, afine; nuante de verde: malahit, apa verde; opal si gri perlat; orpiment galben; turcoaz, creta si caolin alb; pulbere si sepia bej.

Texturile sunt impregnate de universul nostru unic si armonios. Čšesaturile de materiale naturale autentice, firele de in si suportul ecologic netesut reflecta poezia naturii care actioneaza asupra tuturor elementelor, erodate de nisip, matuite de vant, cum este aspectul unei pietre, care reflecta liniile orizontale ale peisajului in nisip. O varietate de calitati si compozitii diferite, care pot fi perfect combinate.

Aruba recunoaste mestesugarii care respecta si privilegiaza materialele naturale (tesaturi de nuferi si rafie) si ne obliga sa ne amintim de priceperea ancestrala. Eschivarea este la indemana dar reprezinta o scuza pentru a ne rasfata in contemplare. Orice comanda este pregatita individual (latimea diferitelor produse: nufar 110 cm, rafie 110 cm, in 91 cm, netesut 1 m). Certificatul ecologic este disponibil pentru toate produsele, iar instalarea este usoara, datorita unui suport netesut stabil. Firele de in, precum si tapetul netesut au un grad de rezistenta la foc european B s1-d0. Tapeturile din colectie au certificat marin si pot fi folosite pe nave de croaziera.

Pret in euro pe metru, fara TVA in functie de cod:

ARA 1... (waterlilly) 130
ARA 2... (raffia) 125
ARA 3... (nw) 20
ARA 4... (linen) 34
ARA 5... (nw) 20

Mai multe informatii
Brand OMEXCO
Unitate masura metru liniar
Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Matase, Materiale Naturale, Metalic, Textil
Model Abstract, Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie Tapet Nufar - Rafie Aruba
Rating-ul dumneavoastra

Documente