B-dul Decebal nr 2 | B-dul Ion Mihalache nr 127 | Carol Davila nr 3
Colecții noi de tapet lansate de Omexco în Ianuarie 2023

Ca în fiecare an, producatorul belgian de tapet premium Omexco a lansat 3 colecții de tapet: Loom Stories, Casca și Birds of Paradise. În articolul de azi o să vă prezentam colecția Loom Stories.

Loom Stories – după cum indică și numele, această colecție de tapet celebrează tapeturile textile. Loom (război) este un cadru sau o mașină pentru țesut fire pentru a forma o țesătură sau o pânză.
Colecția de tapet Loom Stories este o colecție textila, elegantă, atemporală și sofisticată cu 3 tipuri de material textil:
• Țesătură textila groasă – similar cu un design introdus în Atelier în 2022, constă din țesături grele (țesute manual) din fire filate manual cu origini în India. Există un amestec de textile neutre dar și mai colorate, în timp ce unele variante de culoare se joacă cu fire diferite grosimi pentru un efect spectaculos.

• Lână somptuoasă – material tip bouclé, foarte la modă, disponibil în 5 culori diferite sau cu firul principal format dintr-un un amestec de lână împletită și în se transforma intr-o țesătură texturată care este rezultatul unei combinații de fire de diferite dimensiuni și culori.

• Mătase rafinată – aici avem 3 tipuri de mătase, simpla – cu o strălucire subtilă , sălbatică – aspectul brut al acestui tapet este rezultatul utilizării mătăsii sălbatice în diferite grosimi și culori , rafinată – o referință simplă de mătase țesută strâns

Folosind cele mai fine fibre naturale si cu tehnici vechi si maiestrie experta, fiecare design demonstreaza angajamentul studioului nostru de a crea rafinament si eleganta designului, vestind revenirea producției manuale.

Tapetul este lat de 0,91 , 1,25 sau 1,30 m , se vinde la metru liniar, este 100% ecologic, rezistent la lumina (6-7) , la foc (clasa B) și foarte usor de montat cu ajutorul adezivului special pentru tapet textil. Întreaga colecție se regăsește pe site, în categoria Tapet Omexco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Folosește codul 𝗠𝗔𝗥𝗧𝗜𝗘𝟭𝟬 și ai 10% reducere la orice produs. 1 Days 10 Hours 11 Minutes 20 Seconds