Colectie Tapet Insero

Colectie Tapet Flamant Caractere

Colectie Tapet Flamant Caractere

Colectie Tapet Flamant Memories

Colectie Tapet Flamant Memories

Colectie Tapet Insero

Brand: ARTE INTERNATIONAL
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Arte International Tapet Insero
de la 81 EUR per metru liniar
Lista de Dorinte

Tapetul de la Arte este inspirat frecvent de Mama Natura, fie acasa, fie in alta parte. La urma urmei, natura intruchipeaza autenticitatea si puritatea, doua lucruri la care multi dintre noi tanjim. Arte uneori merge putin mai departe, incorporand elemente naturale in colectiile sale. Luati de exemplu, noua noastra colectie de tapet lucrat manual Insero, in care iuta joaca rolul principal.

Ne straduim sa ajungem la autenticitate in forma sa cea mai pura si acest lucru este ceva care se gaseste adesea in natura. Ca atare, nuantele etnice continua sa ne ia interiorul ca prin furtuna. Plantele tropicale si florile transforma casa noastra intr-o oaza verde, in timp ce bambusul sau fibrele, cum ar fi sisalul, exuda exotismul pur. Iuta, de asemenea, se incadreaza in aceasta tendinta. Textura sa robusta si imperfectiunile unice sunt binevenite in interior. Un exemplu potrivit este Insero; o colectie de tapet lucrata manual, utilizand iuta. Ea se incadreaza perfect in interiorul rustic, dar contrasteaza foarte bine cu un interior plin de elemente minunate si elegante.

Beneficii:

Rezista la socuri si la lovituri

Produs natural si accesibil

Se monteaza si se curata cu usurinta

Iuta - un material tesut din fibra de lana - este extrem de robusta, durabila si ecologica. Cu toate acestea, utilizarea de iuta pentru tapet este unica. Vedeti, incorporarea acestui material intr-un tapet nu este o problema simpla, deoarece necesita rabdare si precizie. Pentru a garanta o rezistenta maxima la culoare, iuta din Insero a fost tratata suplimentar. Inseamna ca nu se decoloreaza sau se estompeaza in timp. Colectia cuprinde patru modele: Diagonale, Mix, Align si Uno.

Modelul Tesut Uno-benzi late de iuta sunt aduse impreuna, astfel incat marginile se suprapun. Acest lucru creeaza un efect frumos, subtil si lasa acest design subtil texturat. Uno iese din simplitate, in timp ce modelul tesut creeaza un aspect autentic si natural. Uno de la colectia Insero a lui Arte disponibil in 13 variante de culoare.

Opulenta total contrastanta-un luciu de folie creeaza aspectul Diagonal. Designul ilustreaza perfect modul in care materialele contrastante-in acest caz iuta si folia-se imbunatatesc unul pe celalalt. De aproape, puteti vedea cum unele bucati de iuta sunt mai fin tesute decat altele. Acest contrast subtil da sabloanelor o atingere luxoasa. Diagonal din colectia Insero a lui Arte este disponibil 4 variante de culoare.

Peticire-Align este un design de mozaic in care sectiuni aleatorii de iuta sunt cusute grosolan impreuna. Lucrand cu o baza de pigment metalic, designul obtine un luciu subtil. Modelul Align are un efect de amplificare datorita dinamicii sale verticale. Modulele subtile de culoare adauga acest efect. Align din colectia Insero a lui Arte este disponibil in 5 variante de culoare.

Excentric-Designul excentric Mix este putin mai eclectic decat omologul sau conturat Diagonal. Ideal pentru entuziastii de design cu un gust pronuntat. Ca Align, modelul consta in mozaicarea aleatorie, oferind un efect unic. Tapetul Mix din colectia Insero a lui Arte disponibil in 4 variante de culoare.

Pret in euro plus tva:

46500-46503,46600-46603    88/ML
46550-46562        81/ML
47500-47504        88/ML

Mai multe informatii
Brand ARTE INTERNATIONAL
Unitate masura metru liniar
Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Materiale Naturale, Metalic, Textil, Vinyl
Model Abstract, Dungi, Floral, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie Tapet Insero
Rating-ul dumneavoastra

Documente