Colectie Tapet Metalic Vogue

Colectie Tapet MOOOI - The Extinct Animals

Colectie Tapet MOOOI - The Extinct Animals

Colectie Tapet Clasic Gala

Colectie Tapet Clasic Gala

Colectie Tapet Metalic Vogue

Brand: OMEXCO
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Tapet Textil Matase Omexco Vogue
828,93 RON
Lista de Dorinte

Colectie Vogue - Tapet Metalic de la Omexco. Lasă-te dus de ritmul Vogue, o colecție de tapet nețesut în jurul a două teme, în variații de culoare infinite.
Elegant, atemporal și totuși contemporan, Vogue va imbraca pereții cu un luciu irizat și îi colorează în linii ondulate. Se răspândește o strălucire subtilă, un joc de tonuri duble, de lumină și contrast între culoarea fundalului și folia metalică embosată. Tapetul se aduce pe comanda, in 5 zile lucratoare si se vinde la metru patrat.

Beneficii:

Livrare in 5 zile

Transport gratuit

Montaj autorizat

Lider mondial in tapet

Peste 16 000 de modele

Materiale ecologice

Colectie Vogue - Tapet Metalic de la Omexco. Lasă-te dus de ritmul Vogue, o colecție de tapet metalic în jurul a două teme, în variații de culoare infinite.
Elegant, atemporal și totuși contemporan, Vogue va imbraca pereții cu un luciu irizat și îi colorează în linii ondulate. Se răspândește o strălucire subtilă, un joc de tonuri duble, de lumină și contrast între culoarea fundalului și folia metalică embosată.

Încercați să țineți pasul cu ele, în timp ce studiati fiecare model de tapet din colectie.
Hai să călătorim de-a lungul nuanțelor de albastru limpede, lime deschis și verde ou de rata inchis, violet, roșu intens, teracotă; cupru, piersica; argintiu și gri; maro și lut
bej; antracit, plumb; alabastru palid și fildeș. Frunze metalice de aur alb si galben, argint, cupru, bronz, antracit, roz glacial îmbogățesc diferitele culori imprimate.
Un nou impuls pentru amenajarea noastră interioară, eleganta amestecata cu rafinament.

Tapetul nețesut din colectia Vogue este imprimat și gravat cu latime de 1 m, are certificate ecologice, evaluarea Europeana pentru gradul de rezistenta la foc Bs1-d0, rezistenta buna la lumină, instalare ușoară și este adecvat pentru utilizarea în medii sau climate umede, certificatul maritim permite folosirea tapetului pe navele de croazieră, etichetă FSC. Tapetul este produs cu ajutorul energiei solare.

Pret pe metru fara tva, in functie de cod:

VOG 1 / VOG 2 - 30.5 euro

Mai multe informatii
Brand OMEXCO
Unitate masura metru liniar
Stil Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan, Modern
Material Matase, Materiale Naturale, Metalic, Textil
Model Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie Tapet Metalic Vogue
Rating-ul dumneavoastra

Documente