Colectie Tapet Revera

Colectie Tapet Textil Elegance

Colectie Tapet Textil Elegance

Colectie tapet textil Vertigo

Colectie tapet textil Vertigo

Colectie Tapet Revera

Brand: ARTE INTERNATIONAL
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Tapet Revera
de la 23 EUR per metru liniar
Lista de Dorinte

Imbinare intre moda si design

Moda si designul interior sunt strans legate. Ambele stiluri trec prin schimbari in timp si se influenteaza reciproc ca o miscare de pendul. Influente ale designului interior apar in lumea modei si Vice-versa.

Cu Revera, Arte doreste sa evidentieze acele legaturi stranse: modelelor de textile clasice li s-a dat o tenta moderna cu folie, ghemotoace din fibre textile sau material textil real in aceasta noua colectie de tapet.

Beneficii:

Rezista la socuri si la lovituri

Produs natural si accesibil

Se monteaza si se curata cu usurinta

Imbinare intre moda si design

Moda si designul interior sunt strans legate. Ambele stiluri trec prin schimbari in timp si se influenteaza reciproc ca o miscare de pendul. Influente ale designului interior apar in lumea modei si Vice-versa. Cu Revera, Arte doreste sa evidentieze acele legaturi stranse: modelelor de textile clasice li s-a dat o tenta moderna cu folie, ghemotoace din fibre textile sau material textil real in aceasta noua colectie de tapet.

Jute ( Iuta )
Materialul textil a fost o sursa de inspiratie pentru colectia Revera. Designul Align este facut din tesatura reala, numita iuta. Este un Mozaic realizat din bucati de iuta cusute lejer impreuna. Folosirea unei folii ca baza confera designului un efect lucios. Align, din colectia de tapet Revera Arte, disponibil in 5 variante de culoare.

Electric collage
Dupa cum sugereaza si numele, Patch combina diverse imprimeuri intr-un colaj electric. Acest design, destinat oamenilor cu adevarat indrazneti sau pentru cei vesnic nemultumiti, este o trimitere la anii '60, atunci cand femeile erau imbracate cu rochii incarcate, cu imprimeuri mari in culori cantrastante. Printre alte posibilitati, acest mozaic poate fi obtinut cu ajutorul unei baze de folie aurie sau argintie. Patch, din colectia de tapet Revera Arte. Disponibil in 3 variante de culoare.

Vintage vibes
Modelul Cubic din Pulse este oarecum suprarealistic datorita liniilor sale ondulate. De asemenea, acest model pare sa provina din dulapul lui Twiggy, Jackie Kennedy sau Brigittei Bardot. Acest design cu atmosfera de epoca este de asemenea finisat cu ghemotoace din fibre textile, oferindu-va pereti ultra moi. Pulse, din colectia de tapet Revera Arte. Disponibil in 4 variante de culoare.

Old stamping technique
Pentru Contour, Arte s-a bazat pe o tehnica de stantare veche, unde modelul este stantat direct pe materialul textil. In vremurile anterioare, aceasta tehnica a fost adesea folosita pentru imbracaminte. Designerul acestei colectii a creat o matrita pentru a face stampila care a stat la baza acestui design. Contour combina un model de tigla cu linii combinate. Contour, din colectia de tapet Revera - Arte. Disponibil in 5 variante de culoare.

Waves
Arc este un design destul de neconventional. Arata ca si cum zeci de piese de puzzle au fost aranjate in mod aleatoriu. Diferitele curbe sunt asincrone, ceea ce creaza un aspect deosebit. De la distanta, designul este un pic ca o imprimare de epoca moderna, cu modele ondulate. Arc, din colectia de tapet Revera - Arte. 5 variante de culoare.

Rhythmic
Imprimeurile frapante au fost populare in anii '60, cum ar fi modelele in zig-zag - de multe ori in culori extrem de contrastante cum ar fi alb-negru. Cadance are un model de spic ritmic intr-o forma neconventionala. Cadance, din colectia de tapet Revera de la Arte. disponibil in 5 variante de culoare.

Magic
Modelul geometric al colectiei Geo are un efect de oglinda datorita bazei lucioase, printre altele. Incidenta luminii creaza magie: modelul pare sa dispara. De la distanta ai impresia ca te uiti la un otel lucios, iar din apropiere modelul pare sa fie tesut. Geo, din colectia de tapet Revera de la Arte disponibil in 6 variante de culoare.

Entangled
Netedul Fade are un aspect destul de similar cu materialul tesut. Finisajul detaliat aminteste de textile, iar cu nuantele sale subtile are un aspect uniform. Prin urmare, aceasta campie se aplica in aproape orice stil de interior. Fade, din colectia de tapet Revera de la Arte disponibil in 12 variante de culoare.

Mai multe informatii
Brand ARTE INTERNATIONAL
Unitate masura metru liniar
Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan, Modern
Material Lavabil, Matase, Materiale Naturale, Metalic, Textil
Model Abstract, Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie Tapet Revera
Rating-ul dumneavoastra

Documente