Colectie Tapet Cantala - ECO

Colectie Tapet Artisan

Colectie Tapet Artisan

Colectie Tapet Insolence - Great Gatsby

Colectie Tapet Insolence - Great Gatsby

Colectie Tapet Cantala - ECO

Brand: ARTE INTERNATIONAL
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Colectie Tapet Cantala - ECO Materiale Naturale
653,81 RON
de la 24 EUR per metru liniar
Lista de Dorinte

Tapetul Cantala de la Arte onoreaza materialele naturale.
Noua colectie de tapet Cantala sarbatoreste frumusetea pura a materialelor naturale, cum ar fi sisalul, rafia si hartia. Aspectul autentic si elegant al acestor produse este proeminent. Colectia isi datoreaza numele agavei Cantala, o planta exotica a familiei Agave. Fibrele de sisal sunt derivate din frunzele subtiri si lungi, adesea de pana la doi metri. Deseori vedem acest sisal folosit in designul de moda si interior. Arte continua tendinta naturala cu o colectie versatila.

Beneficii:

Rezista la socuri si la lovituri

Produs natural si accesibil

Se monteaza si se curata cu usurinta

Tapetul Cantala de la Arte onoreaza materialele naturale. Noua colectie de tapet Cantala sarbatoreste frumusetea pura a materialelor naturale, cum ar fi sisalul, rafia si hartia. Aspectul autentic si elegant al acestor produse este proeminent. Colectia isi datoreaza numele agavei Cantala, o planta exotica a familiei Agave. Fibrele de sisal sunt derivate din frunzele subtiri si lungi, adesea de pana la doi metri. Deseori vedem acest sisal folosit in designul de moda si interior. Arte continua tendinta naturala cu o colectie versatila.

Realistic sisal look (Aspect realist de sisal)
Pentru tapetul simplu Craft, Arte a studiat in detaliu mai multe soiuri de sisal fin impletit. Acest lucru a permis specialistului pentru tapet sa faca o tapetare cu aspectul extrem de realist al sisalului natural. Gama de culori include nuante naturale frumoase si o serie de culori proaspete, moderne. Tapetul Craft, din colectia Cantala a lui Arte. 21 variatii de culoare.

Pattern with impact (Model cu influenta)
Modelul grafic mare ii da lui String o dinamica proprie. Acesta este cu siguranta un model cu un impact extraordinar. Un efect de umbra este creat la tranzitia diferitelor culori, dand modelului o profunzime mai mare. Tapet String, din colectia Cantala a lui Arte. 6 variatii de culoare.

Slanting lines (Linii inclinate)
Combo este inspirat de tendinta puternica emergenta de linii inclinate si forme rotunde pronuntate. Cercurile formeaza un contrast izbitor cu modelul subtil, geometric al grilajului. Peretii emana eleganta acestui model, fara ca efectul sa fie puternic. Tapet Combo, din colectia Cantala a lui Arte. 5 variatii de culoare.

Natural look (Aspect natural) Tapetul simplu Craft are aspectul natural al sisalului real, dar spre deosebire de tapetul real de sisal, acesta nu prezinta discrepante de culoare sau cusaturi care sunt prea evidente. Aceasta inseamna ca, prin alegerea lui Craft, puteti crea un rezultat linistitor si neted. Modelele String si Combo sunt imprimate pe tapetul simplu Craft. Papyrus si Raphaia, pe de alta parte, sunt facute cu mana din materiale naturale autentice-si anume, dupa cum probabil ati ghicit, hartie si rafie.

Traditional eyecatcher
Un tapet traditional, cu hartie indoita manual pentru a atrage atentia. Pentru modelul Papyrus, benzi de hartie pliata sunt oxidate cu cerneala metalica si tesute cu un razboi de mana. Nu exista un model repetitiv, facand fiecare piesa cu adevarat unica. Papyrus, din colectia Cantala a lui Arte. 4 variatii de culoare.

Rich details (Detalii ample)
Modelul Raphia va atrage atentia cu atat de multe detalii bogate. Este o combinatie de rafie si fibra dura, tesut neregulat pentru a accentua caracterul natural al tapetului. Ambele materiale mate contrasteaza frumos cu fundalul metalic sau lacuit. Raphia, din colectia lui Cantala a lui Arte. 5 variatii de culoare.

Pret pe metru in functie de cod, fara TVA :

CANTALA 48500 - 48520 24,50/ML
48530 - 48534,48540 - 48545 32/ML
48550 - 48553, 48560 - 48564 88/ML

Mai multe informatii
Brand ARTE INTERNATIONAL
Unitate masura metru liniar
Stil 3D, Art Nouveau, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Materiale Naturale, Metalic
Model Abstract, Damask, Dungi, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie Tapet Cantala - ECO
Rating-ul dumneavoastra

Documente