Colectie Tapet Curiosa

Da-ti frau liber imaginatiei cu noua colectie de tapet de la Arte - Curiosa. Exotismul are un efect fermecator. Animalele sălbatice, florile tropicale și culturile indigene ne-au intrigat de secole. Vrem să știm totul despre ele si în mod ideal, să le vedem în viața reală. Cu colecția de tapet lavabil Curiosa de la Arte, nu este nevoie să plecați de acasă pentru a pleca într-o călătorie de descoperire. Curiozitățile sunt mai populare ca niciodată. Din ce în ce mai mulți oameni își fac casele un mini-muzeu plin de curiozități, suveniruri speciale și postere vintage. Arte a fost inspirată de talismanele exotice, animale și caracteristici naturale, astfel încât să puteți merge într-o aventură în propria casa cu ajutorul tapetului. Tapetul a fost tiparit pe trei fundaluri diferite. Lotus, Peacock, Grove și Flamingo au aspectul de iarbă țesută, în timp ce modelele de tapet Delight și Langur au structura de materiale textile. Euforia, Arcadia și Scenery au fost apoi tipărite pe o structură moale de in. Aceste trei fundaluri sunt, de asemenea, disponibile ca uniuri, fără nici un fel de model: Marsh, cu aspectul de iarbă țesuta, Puro, cu o structură textilă, și Canvas, cu o structură subtila de in. Toate acestea se potrivesc perfect cu modelele din același fundal.


Mai multe informatii Cod produs: Tapet Lavabil Curiosa - Arte International

Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Materiale Naturale, Metalic, Textil, Vinyl
Model Abstract, Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral, Forme geometrice

Detalii

Da-ti frau liber imaginatiei cu noua colectie de tapet de la Arte - Curiosa. Exotismul are un efect fermecator. Animalele sălbatice, florile tropicale și culturile indigene ne-au intrigat de secole. Vrem să știm totul despre ele si în mod ideal, să le vedem în viața reală. Cu colecția de tapet lavabil Curiosa de la Arte, nu este nevoie să plecați de acasă
pentru a pleca într-o călătorie de descoperire. Curiozitățile sunt mai populare ca niciodată. Din ce în ce mai mulți oameni își fac casele un mini-muzeu plin de curiozități, suveniruri speciale și postere vintage. Arte a fost inspirată de talismanele exotice, animale și caracteristici naturale, astfel încât să puteți merge într-o aventură în propria casa cu ajutorul tapetului.
Japanese display - Expunere japoneza
Lotus, o odă la chinoiserie, te duce intr-un tur prin Japonia. Acest tablou al naturii prezintă păsările paradisului, păuni și crini.

Luxurious plumage - Penaj luxos
Penele de la coada păunului au o frumusețe hipnotizantă. În Peacock, ele sunt sursa de inspirație pentru un model geometric într-o combinație de culori creative.

Botanic dreams - Vise botanice
Grove posedă un verde opulent și continuă tendința tropicală. O grădină botanică nu a fost niciodată mai accesibilă.

Flamingos
Aceste flamingo elegante sunt familiare din colecția de tapet Avalon. Acestea iti iau cu adevarat privirea si te fac sa te gandesti la lagune albastre clare si plaje exotice.

Floral modernity - Modernism floral
Imprimarea cu flori a lui Delight pare să fie brodată și acest lucru îi conferă aspectul de epocă. Modelul floral este o sărbătoare pentru ochii tăi.

Animal magic - Magia animalelor
Maimuța imita tot ce vede! Micile maimute jucause din Langur se pot distra pe pereții tăi fără să facă mizerie.

Eccentric floral splendour - Splendoare florala excentrica
Euphoria este alcătuită din flori și păsări într-un stil distinct. Amestecul colorat creeaza o entitate excentrică.

Paradise - Paradis
Papagalii arată frumos în împrejurimile lor naturale, unde culorile lor pot fi cu adevărat afișate în cele mai bune condiții. Păsările florilor paradisului din Arcadia asigură
atingerea perfectă a finisajului.

Picturesque - Pitoresc
Portretul pitoresc al peisajului japonez din Scenery pare să fie desenat dintr-o carte de istorie. Arhitectura frumoasă, murmurul paraului și diferitele personaje se combină pentru a crea o imagine de ansamblu extrem de detaliată, pe care o puteți privi ore întregi.

Tapetul a fost tiparit pe trei fundaluri diferite. Lotus, Peacock, Grove și Flamingo au aspectul de iarbă țesută, în timp ce modelele de tapet Delight și Langur au structura de materiale textile. Euforia, Arcadia și Scenery au fost apoi tipărite pe o structură moale de in. Aceste trei fundaluri sunt, de asemenea, disponibile ca uniuri, fără nici un fel de model: Marsh, cu aspectul de iarbă țesuta, Puro, cu o structură textilă, și Canvas, cu o structură subtila de in. Toate acestea se potrivesc perfect cu modelele din același fundal.

Produse corelate