Colectie Tapet Expedition - Vinil & Hartie & Textil

Colectie Tapet Wildwalk - Hartie & Fibre Naturale & Metal

Colectie Tapet Wildwalk - Hartie & Fibre Naturale & Metal

Colectie Tapet Samal - Scoici Stridii Capiz

Colectie Tapet Samal - Scoici Stridii Capiz

Colectie Tapet Expedition - Vinil & Hartie & Textil

Brand: ARTE INTERNATIONAL
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Colectie Tapet Expedition - Vinil & Hartie & Textil
788,15 RON
de la 134 EUR per rola
Lista de Dorinte
Călătoriile pe distanțe lungi și destinațiile exotice ne-au atras imaginația de secole si ne-au inspirat pentru a creea noua colectie de tapet Expedition. Cu cât lumea devine mai mică din punct de vedere digital, cu atât crește dorința de a vedea cu adevărat o parte din ea. Egipt, Persia, India, Java, China, destinații de-a lungul motivationalului Drum al Mătăsii care ne inspira toate simțurile. Arte International este cel mai mare producator de tapet premium din lume. In fiecare an, o echipă internă de designeri experimentați creează mai multe colecții noi de tapet, toate aceste colectii trebuie să fie inovatoare si în același timp de o calitate net superioară.
Beneficii:

Rezista la socuri si la lovituri

Produs natural si accesibil

Se monteaza si se curata cu usurinta

Călătoriile pe distanțe lungi și destinațiile exotice ne-au atras imaginația de secole si ne-au inspirat pentru a creea noua colectie de tapet Expedition. Cu cât lumea devine mai mică din punct de vedere digital, cu atât crește dorința de a vedea cu adevărat o parte din ea. Egipt, Persia, India, Java, China, destinații de-a lungul motivationalului Drum al Mătăsii care ne inspira toate simțurile.
 
Silk Road Garden
Un peisaj realist de junglă care atrage privirea în interiorul dvs. Un tigru bengalez se îndreaptă cu grijă mai aproape de pădure în timp ce admiri vegetația realistă și auzi chemarea păsărilor exotice. Imprimarea pe un material textil real cu un aspect natural, combinată cu un fundal subtil, auriu, dă viață acestui decor panoramic măreț. Acest design este disponibil cu sau fără un tigru bengalez pe fundal.
 
Java
Un design inspirat din lumea botanica, exuberant de frunze tropicale cu simțul unui tapet pictat manual. Imprimat în culori vibrante pe o iută țesută fil-à-fil. Acestea conferă peretelui o adâncime fără precedent și un aspect deosebit de natural.
 
Tasar
Tapetul Tasar este inspirat din mătase adevărată. Frumos în simplitatea sa, cu defectele subtile ale țesăturii de mătase, acest tapet produs din materiale naturale are ca rezultat întotdeauna o paletă bogată de culori, fără a fi vreodată invadator.
 
Sumatra
Un decor plin de viață, imprimat pe suport tasar de mătase și inspirat din jungla Sumatrană, o pădure tropicală tropicală cu cea mai diversă faună și floră. Descoperim coarne și capucini în habitatul lor natural.
 
Eri
Tapetul Eri transformă fiecare perete într-un obiect unic. Lux pur, inspirat dintr-o mătase cu țesătură deschisă și aplicat pe o bază de folie prețioasă lucioasă. Strălucirea caldă a tapetului metalului strălucește prin ochiurile fine ale țesăturii pentru un aspect mai pronunțat și exclusiv.
 
Arte International este cel mai mare producator de tapet premium din lume. In fiecare an, o echipă internă de designeri experimentați creează mai multe colecții noi de tapet, toate aceste colectii trebuie să fie inovatoare si în același timp de o calitate net superioară. Arte caută constant noi metode de producție și materiale de calitate. Produc tapet din materiale exclusiviste precum matase, catifea, tafta, metal, sticla, bambus, pai de orez, mica, pluta, vinyl, textil satinat, hartie satinata.
 
Preturile in euro, fara tva, pe rola / metru liniar, in functie de cod:
 

EXPEDITION

72000-72001

 

1410/PANEL

 

72010-72012

 

100/ML

 

72020-72039

 

134/ROLA

 

72040-72042

 

141/ROLA

 

72050-72057

 

324/ROLA

Mai multe informatii
Brand ARTE INTERNATIONAL
Unitate masura rola
Metri patrati per rola 10
Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Materiale Naturale, Textil, Vinyl
Model Abstract, Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie Tapet Expedition - Vinil & Hartie & Textil
Rating-ul dumneavoastra

Documente