Colectie Tapet Insolence - Great Gatsby

575,96 RON
from / metru liniar (TVA inclus)

Inapoi in vraja anilor ‘20!
Este deceniul care va fi cunoscut pentru totdeauna pentru ascensiunea radio, cinematografie și jazz. Moda este provocatoare, iar interioarele sunt mai opulecte ca niciodata. Facem o calatorie in prezent, unde noul stil de lux palazzo este o tendință de neoprit. Vedem multe elemente tipice anilor ‘20 care fac o revenire, deși în formă contemporană. Această combinație noua palazzo și stilul luxos al anilor 20 reprezinta inspirația pentru colecția de tapet Insolence. Scott Fitzgerald a inventat termenul epoca jazzuluipentru anii 20, o eră nouă, dar mai presus de toate modernă, caracterizată prin creșterea cinematografiei, a designului interior și a muzicii. Femeile erau din ce în ce mai independente și îmbrăcate mai provocator. La fel ca moda și petrecerile uriașe în stilul Great Gatsby, interioarele generoase atrag imaginatia tuturor. În 2019, vedem acest stil exuberant revenind în noul stil palazzo, care atrage, de asemenea, o mulțime de inspirație din vestigiile Renașterii italiene din secolul al XIX-lea. Gândește-te doar la detalii opulente, bibelourile flamboyante, forme geometrice și mozaicuri strălucitoare. Faptul că ambele tendințe converg în noua colecție Arte nu ar trebui să fie o surpriză.


Mai multe informatii Cod produs: Colectie Tapet Insolence - The Great Gatsby

Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Matase, Materiale Naturale, Metalic, Textil
Model Abstract, Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral, Forme geometrice

Detalii

Inapoi in vraja anilor ‘20!
Este deceniul care va fi cunoscut pentru totdeauna pentru ascensiunea radio, cinematografie și jazz. Moda este provocatoare, iar interioarele sunt mai opulecte ca niciodata.
Facem o calatorie in prezent, unde noul stil de lux palazzo este o tendință de neoprit. Vedem multe elemente tipice anilor ‘20 care fac o revenire, deși în formă contemporană. Această combinație noua palazzo și stilul luxos al anilor 20 reprezinta inspirația pentru colecția de tapet Insolence.
Scott Fitzgerald a inventat termenul epoca jazzului pentru anii 20, o eră nouă, dar mai presus de toate modernă, caracterizată prin creșterea cinematografiei, a designului interior și a muzicii. Femeile erau din ce în ce mai independente și îmbrăcate mai provocator. La fel ca moda și petrecerile uriașe în stilul Great Gatsby, interioarele generoase atrag imaginatia tuturor. În 2019, vedem acest stil exuberant revenind în noul stil palazzo, care atrage, de asemenea, o mulțime de inspirație din vestigiile Renașterii italiene din secolul al XIX-lea. Gândește-te doar la detalii opulente, bibelourile flamboyante, forme geometrice și mozaicuri strălucitoare. Faptul că ambele tendințe converg în noua colecție Arte nu ar trebui să fie o surpriză.
Soft velvet touch (Catifea moale)
Grow se bazează pe un model autentic din secolul al XX-lea, dar într-o versiune foarte modernă. Culorile sunt distinctive și contemporane, în timp ce modelul în sine are un efect neclar. Acest model este un tapet din material textil cu un finisaj superb de catifea moale.

Au naturel
Temper este o imprimare simplă cu un efect țesut fir cu fir direct în miezul tapetării. Această tehnică face efectul textil pe perete cel mai realist. Incearca nuanțe neutre pentru un rezultat calm si elegant sau creați un contrast în interiorul dvs. cu o strălucire surprinzătoare de neon. Nuantele de albastru azur vă permit să visați cu blândețe, în timp ce portocaliul sângeriu vă transportă într-un climat tropical.

Fringespiration
Inspirata de rochiile balante Charleston, in zilele noastre vedem franjuri care oscileaza pretutindeni: in moda si in interiorul nostru. Shiver și Swing sunt același model, dar cu
material și format diferit.Shiver este un tapet nețesut cu un efect realist de țesătură, în timp ce Swing este fabricat dintr-o țesătură reală. Datorită aspectului luxos, atmosfera The Great Gatsby este inconfundabila in aer.

Metallic finish (Finisaj metalic)
Un model modern de spic inspirat de stilul Gatsby. Linia fină cu finisaj metalic de culoare aurie conferă un plus de strălucire. Vanity este disponibil în nuante roz curate, nuante frumoase de verde și de gri elegant.

Mosaic mood
Blast este o interpretare la modă a pardoselilor clasice de teracotă, care fără îndoială fac o revenire cu apariția tendinței palazzo. Mozaicul asimetric, în stilul venețian tipic, oferă peretilor autenticitate și caracter instant.

The art of layering(Arta stratificării)
Nerve se potrivește perfect cu tendințele de stratificare. Liniile par să fi fost desenate cu mâna liberă, astfel încât acest tapet să transmită o atmosferă relaxată. Este un model simplu, dar te poți uita de ore întregi. Care simplu a venit primul?

Modern nostalgia(Nostalgia moderna)
Moxie se referă la un trecut bogat, dar cu o interpretare contemporană. Acest model este inspiratde ușile metalice pliabile clasice ale lifturilor. Inca puteți găsi unul ocazional în hoteluri din inima Parisului.

Pret pe metru / rola fara tva, in functie de cod:

34500 - 34518        109/ROLA
34540 - 34544
34600 - 34603
34620 - 34623        116/ROLA
34560 - 34563,
34580 - 34582        140/ROLA
34640 - 34642
34660 - 34662        106/ML

Produse corelate