Colectie Tapet Nufar - Rafie Aruba

191,59 RON
from / metru liniar (TVA inclus)
de la 20,00 €
/per metru liniar

Colectie tapet din materiale naturale - nufar, tesatura de rafie si in. Această nouă colecție de la Omexco vă duce cu gandul la insula exotică Aruba, situată în Marea Caraibelor. Dintr-o dată, interiorul dvs. vă va scălda în pace și bunăstare.

A devenit atât de rar în zilele noastre să ne lasam dusi de val, chiar dacă doar pentru scurt timp iar Aruba evocă această planetă prețioasă, ne amintește de dimensiunea ei efemeră și ne spune să ne amintim teritoriile și culorile sale: puritatea apei, lumina, palmierii, caldura nisipului. Intrati in universul de nuanțe nesfârșite de albastru: ocean, ardezie, teal, afine; nuanțe de verde: malahit, apa verde; opal și gri perlat; orpiment galben; turcoaz, cretă și caolin alb; pulbere și sepia bej.


Mai multe informatii Cod produs: Colectie Tapet Nufar Rafie In Aruba

Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Matase, Materiale Naturale, Metalic, Textil
Model Abstract, Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral, Forme geometrice

Detalii

Colectie tapet din materiale naturale - nufar, tesatura de rafie si in. Această nouă colecție de la Omexco vă duce cu gandul la insula exotică Aruba, situată în Marea Caraibelor. Dintr-o dată, interiorul dvs. vă va scălda în pace și bunăstare. A devenit atât de rar în zilele noastre să ne lasam dusi de val, chiar dacă doar pentru scurt timp iar Aruba evocă această planetă prețioasă, ne amintește de dimensiunea ei efemeră și ne spune să ne amintim teritoriile și culorile sale: puritatea apei, lumina, palmierii, caldura nisipului. Intrati in universul de nuanțe nesfârșite de albastru: ocean, ardezie, teal, afine; nuanțe de verde: malahit, apa verde; opal și gri perlat; orpiment galben; turcoaz, cretă și caolin alb; pulbere și sepia bej.

Texturile sunt impregnate de universul nostru unic și armonios. Țesăturile de materiale naturale autentice, firele de in și suportul ecologic netesut reflectă poezia naturii care acționează asupra tuturor elementelor, erodate de nisip, matuite de vânt, cum este aspectul unei pietre, care reflectă liniile orizontale ale peisajului în nisip. O varietate de calități și compoziții diferite, care pot fi perfect combinate.

Aruba recunoaște meșteșugarii care respectă și privilegiază materialele naturale (țesături de nuferi și rafie) și ne obligă să ne amintim de priceperea ancestrala. Eschivarea este la îndemâna dar reprezinta o scuză pentru a ne rasfata in contemplare. Orice comandă este pregătită individual (lățimea diferitelor produse: nufar 110 cm, rafie 110 cm, in 91 cm, nețesut 1 m).  Certificatul ecologic este disponibil pentru toate produsele, iar instalarea este ușoară, datorită unui suport nețesut stabil. Firele de in, precum și tapetul nețesut au un grad de rezistență la foc european B s1-d0. Tapeturile din colectie au certificat marin și pot fi folosite pe nave de croazieră.

Pret in euro pe metru, fara TVA in functie de cod:

ARA 1… (waterlilly)    130
ARA 2… (raffia)          125
ARA 3… (nw)               20
ARA 4… (linen)            34
ARA 5… (nw)               20

Produse corelate