Colectie Tapet Textil 3D Yala

Colectie Tapet Textil Décors & Panoramiques

Colectie Tapet Textil Décors & Panoramiques

Colectie Tapet Vinil Manila

Colectie Tapet Vinil Manila

Colectie Tapet Textil 3D Yala

Brand: ARTE INTERNATIONAL
Disponibilitate: In stoc
SKU
Colectie Tapet Textil 3D Yala
1.225,89 RON
pret pe metru liniar
de la 210 EUR per metru liniar

Colectie de tapet 3D textil Yala de la Arte International. Experimentati frumusetea tropicala a naturii cu ajutorul acestei colectii de tapet textil 3D. Un amestec de modele botanice si scene autentice de jungla. Acest tapet 3D creeaza un efect subtil, tridimensional, gratie utilizării tesaturilor moi de chenila si bouclé. Designul surprinde, dar în acelasi timp aduce o senzatie de liniste peretelui, deoarece se foloseste o singura culoare pentru fiecare model. Tapetul se aduce pe baza de comanda ferma, in 7 zile lucratoare.

Beneficii:

Rezista la socuri si la lovituri

Produs natural si accesibil

Se monteaza si se curata cu usurinta

Colectie de tapet 3D textil Yala de la Arte International. Experimentati frumusetea tropicala a naturii cu ajutorul acestei colectii de tapet textil 3D. Un amestec de modele botanice si scene autentice de jungla. Acest tapet 3D creeaza un efect subtil, tridimensional, gratie utilizării tesaturilor moi de chenila si bouclé. Designul surprinde, dar în acelasi timp aduce o senzatie de liniste peretelui, deoarece se foloseste o singura culoare pentru fiecare model.

Arte International este cel mai mare producator de tapet premium din lume. In fiecare an, o echipă internă de designeri experimentați creează mai multe colecții noi de tapet, toate aceste colectii trebuie să fie inovatoare si în același timp de o calitate net superioară. Arte caută constant noi metode de producție și materiale de calitate. Produc tapet din materiale exclusiviste precum matase, catifea, tafta, metal, sticla, bambus, pai de orez, mica, pluta, vinyl, textil satinat, hartie satinata. Tapetul se aduce pe baza de comanda ferma, in 7 zile lucratoare.

 
Preturile in euro, fara tva, pe rola / metru liniar, in functie de cod:
 

YALA

43000,43001,43002

 

224/ML

 

43010-43014

 

209/ML

 

43020-43024

 

224/ML

 

43030-43034

 

209/ML

Mai multe informatii
Brand ARTE INTERNATIONAL
Unitate masura metru liniar
Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Contemporan, Modern
Material Materiale Naturale, Textil
Model Abstract, Arabesque, Dungi, Floral, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie Tapet Textil 3D Yala
Rating-ul dumneavoastra

Documente