Colectie Tapet Vinyl Focus

Colectie Tapet Vinyl Focus

Colectie Tapet MetalX Signum

Colectie Tapet MetalX Signum

Colectie Tapet Textil Takara

Brand: ARTE INTERNATIONAL
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Tapet Textil Arte International - Takara
Lista de Dorinte

Arte lansează o nouă colecČ›ie de tapet care eliberează luxul irezistibil. Desenele Takara atrag în somptuozitatea lor: materialele generoase Č™i modelele de top arată colecČ›ia în plină glorie. Tapetul cu care sa te lauzi! UrmăriČ›i îndeaproape tendinČ›ele din 2018 cu noua colecČ›ie Takara. Materialele opulente sunt din nou in trend, inclusiv nuanČ›ele interioare din aur, marmură Č™i catifea. Arte îmbunătățeČ™te Č™i mai mult această colecČ›ie cu Č›esături luxuriante, cum ar fi pielea intoarsa moale, metalicul strălucitor,
bumbac brut Č™i Č›esăturile sofisticate de hârtie. La rândul lor, desenele sunt inspirate de Orient Č™i antichitate chineza, o tendință ascendentă pe care sa o urmariti.

Beneficii:

Rezista la socuri si la lovituri

Produs natural si accesibil

Se monteaza si se curata cu usurinta

Arte lansează o nouă colecČ›ie de tapet care eliberează luxul irezistibil. Desenele Takara atrag în somptuozitatea lor: materialele generoase Č™i modelele de top arată colecČ›ia în plină glorie. Tapetul cu care sa te lauzi! UrmăriČ›i îndeaproape tendinČ›ele din 2018 cu noua colecČ›ie Takara. Materialele opulente sunt din nou in trend, inclusiv nuanČ›ele interioare din aur, marmură Č™i catifea. Arte îmbunătățeČ™te Č™i mai mult această colecČ›ie cu Č›esături luxuriante, cum ar fi pielea intoarsa moale, metalicul strălucitor, bumbac brut Č™i Č›esăturile sofisticate de hârtie. La rândul lor, desenele sunt inspirate de Orient Č™i antichitate chineza, o tendință ascendentă pe care sa o urmariti.
Crane - Cocor
Poate că designul cel mai frapant din colecČ›ie este Crane. Modelul este alcătuit din cocori în zbor; aceste păsări sunt considerate talismane pur-autentice în mai multe de țări orientale. Nu numai că acest design este un tratament pentru ochi, dar Č™i materialele sunt foarte tactile. Într-adevăr, modelele sunt brodate pe o Č›esătură de bumbac Č™i de in. Un amestec care dă un finisaj opulent.

Air - Aer
La fel de exotic este designul Air. Acest model de tapet evocă păsările tropicale care se intersectează reciproc în timpul zborului. Čšesutul de hârtie pe care este imprimat desenul, intregeste aspectul
uimitor.

Feather - Pană
Cu modelul Feather, tapetul din colectia Takara rămâne cu ornitologia, dar de data aceasta cu o grafică inclinata. Designul stilizat cu pene este jucăuČ™, dar incontestabil elegant. În mod similar, finisajul pe Č›esătură de hârtie conferă acestui design o notă elegantă Č™i luxoasă.

Spirit
Cu Spirit vedem modelele geometrice înapoi în colecČ›ia Takara, dar cu o întorsătură. Modelul aparent obiČ™nuit este împachetat cu elemente neaČ™teptate: nimic nu este aČ™a cum pare. Aspectul Č™i senzaČ›ia Č™ic derivă din finalizarea Č›esăturilor de hârtie.

Harmony - Armonie
Elementul jucăuČ™ din gamă este Harmony; un model zig-zag, fără întreruperi, inviorator Č™i elegant. Designul tapetului este imprimat pe Č›esătură de hârtie, un material care oferă un aspect autentic Č™i senzaČ›ional.

Elegant plains - Uniuri elegante
În cele din urmă, noua colecČ›ie de tapet de la Arte include o serie de uniuri care pot fi combinate cu uČ™urință cu desenele, dar care strălucesc Č™i ele. Noble este o decorare simplă cu aspectul Č™i senzaČ›ia de piele de căprioară Č™i este disponibilă în diferite combinaČ›ii de culori care se potrivesc perfect modelelor. Cobalt, cu acoperirea plisată Č™i finisajul metalic, se potriveČ™te perfect cu tema conectivă a opulenČ›ei în întreaga colecČ›ie. ÎnveliČ™ul plisat al lui Pyxis se mândreČ™te Č™i cu aspectul Č™i simČ›ul contemporan, dar de data aceasta cu un finisaj mat.

Mai multe informatii
Brand ARTE INTERNATIONAL
Unitate masura metru liniar
Stil Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan
Material Matase, Materiale Naturale, Metalic, Textil
Model Abstract, Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie Tapet Textil Takara
Rating-ul dumneavoastra

Documente