Colectie Tapet 3D Spectra

Colectie Tapet 3D Spectra

Colectie Tapet Hidden Treasures

Colectie Tapet Hidden Treasures

Colectie tapet textil Vertigo

Brand: ARTE INTERNATIONAL
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Tapet textil vertigo
de la 183 EUR per metru liniar
Lista de Dorinte

Noul tapet textil Vertigo de la Arte acoperă pereČ›ii cu o Č›esătura drăgălaČ™a si strălucitoare. MiČ™cările ondulate, caracteristice aČ™a-numitului efect moire, ne reaminteČ™te de reflecČ›iile blânde in apa. Vertiginos este tapetul cu o parte misterioasa - in fiecare zi este diferit, dar întotdeauna surprinzator.
Vertigo gravitează complet in jurul unui design căruia i s-a dat numele Moire. Acest nou tapet a fost dezvoltat cu o Č›esătura de lurex foarte lucioasa, o fibra textila cu fire metalice. Acest lucru ii da un aspect foarte lucios. Culorile metalice strălucitoare cum ar fi auriul, argintiul si arămiul sunt cu adevărat atrăgătoare într-un interior. Firele metalice pot fi combinate cu uČ™urintă cu alte materiale cum ar fi lemnul sau marmura. PoČ›i spune ca ele au o dubla personalitate. Ele oferă un factor dur in interiorul tău, dar îČ›i inspira de asemenea un sentiment de lux. In Vertigo, firele metalice vin in tot felul de culori: fiecare nuanță strălucitoare are un aspect luxuriant.

Beneficii:

Rezista la socuri si la lovituri

Produs natural si accesibil

Se monteaza si se curata cu usurinta

Dizzing designs

Noul tapet textil Vertigo de la Arte acoperă pereČ›ii cu o Č›esătura drăgălaČ™a si strălucitoare. MiČ™cările ondulate, caracteristice aČ™a-numitului efect moire, ne reaminteČ™te de reflecČ›iile blânde in apa. Vertiginos este tapetul cu o parte misterioasa - in fiecare zi este diferit, dar întotdeauna surprinzator. Vertigo gravitează complet in jurul unui design căruia i s-a dat numele Moire. Acest nou tapet a fost dezvoltat cu o Č›esătura de lurex foarte lucioasa, o fibra textila cu fire metalice. Acest lucru ii da un aspect foarte lucios. Culorile metalice strălucitoare cum ar fi auriul, argintiul si arămiul sunt cu adevărat atrăgătoare într-un interior. Firele metalice pot fi combinate cu uČ™urintă cu alte materiale cum ar fi lemnul sau marmura. PoČ›i spune ca ele au o dubla personalitate. Ele oferă un factor dur in interiorul tău, dar îČ›i inspira de asemenea un sentiment de lux. In Vertigo, firele metalice vin in tot felul de culori: fiecare nuanță strălucitoare are un aspect luxuriant.

Moire

Pe aceasta țesătura de lurex este aplicată tehnica moire. Acesta este un proces de măiestrie prin care fiecare val, designul hipnotic sau modelele care apar captează atenția. Motivele obținute sunt complet alegătoare. Aceasta face ca fiecare metru de material textil sa fie unic. Astfel, cu Vertigo aduci un tapet excepțional in casa ta. Creezi astfel un interior de care nu te poți plictisi niciodată.

Tapetul Moire, din colecția Vertigo de la Arte disponibil in13 variante de culoare.

Mai multe informatii
Brand ARTE INTERNATIONAL
Unitate masura metru liniar
Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan, Modern
Material Matase, Materiale Naturale, Metalic, Textil
Model Abstract, Arabesque, Dungi, Floral, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie tapet textil Vertigo
Rating-ul dumneavoastra

Documente