Colectie Tapet Vinil - In Lino

714,00 RON
(TVA inclus)

Direct din natura pe perete! Inul este un produs natural si accesibil dar are proprietăți de neegalat. Inseamnă că se adapteaza perfect pentru diferite utilizări în interior, în special ca tapet si perdele / draperii.

Colecția de tapet Lino nu se bazează doar pe in, ci pe aspectul natural. Inul este fabricat din fibra de in, una dintre cele mai vechi fibre textile din lume. Fibrele scurte sunt cele mai rezistente, în timp ce fibrele lungi au ca rezultat cele mai fine fire de in. Materialul a fost folosit de-a lungul secolelor pentru diverse aplicații textile, de la îmbrăcăminte și fețe de masă la lenjeria de pat. La urma urmei, este ușor, dar puternic și durabil.  Frumusețea ei constă în simplitatea sa. Neregularitatea fibrelor este exact ceea ce face aspectul țesei atât de natural. Culoarea naturală a materialului rămâne, ceea ce înseamnă că și fibrele vopsite păstrează o nuanță naturală.


Mai multe informatii Cod produs: Colectie Tapet Vinil - In Lino

Stil Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan, Modern
Material Lavabil, Materiale Naturale, Metalic, Vinyl
Model Abstract, Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral, Forme geometrice

Detalii

Inul a fost un element foarte apreciat în interiorul nostru de secole.  Este un clasic atemporal, cu aspect natural și structură neregulată.  Acesta tapet din colectia Lino de la Arte International poate fi subtil sau foarte usor de remarcat în funcție de fibrele selectate.  Tocmai această textura tipică, unică, face inul atat de atragator.  Colecția Lino combină variatiile atemporale ale inului cu durabilitatea tapetului de vinil.

Direct din natura pe perete! Inul este un produs natural si accesibil dar are proprietăți de neegalat. Inseamnă că se adapteaza perfect pentru diferite utilizări în interior, în special ca tapet si perdele / draperii.

Colecția Lino nu se bazează doar pe in, ci pe aspectul natural. Inul este fabricat din fibra de in, una dintre cele mai vechi fibre textile din lume. Fibrele scurte sunt cele mai rezistente, în timp ce fibrele lungi au ca rezultat cele mai fine fire de in. Materialul a fost folosit de-a lungul secolelor pentru diverse aplicații textile, de la îmbrăcăminte și fețe de masă la lenjeria de pat. La urma urmei, este ușor, dar puternic și durabil.  Frumusețea ei constă în simplitatea sa. Neregularitatea fibrelor este exact ceea ce face aspectul țesei atât de natural. Culoarea naturală a materialului rămâne, ceea ce înseamnă că și fibrele vopsite păstrează o nuanță naturală.

Modelul de tapet Gioco este o reflectare impecabilă a structurii  fine a inului, inclusiv a iregulasritatilor țesute în ea.  De departe, are un aspect uniform, dar odată ce vă apropiați, puteți vedea fiecare fir de in. Paleta de culori rămâne fidelă culorii naturale a materialului original de bază.

Modelul de tapet Lignes este al doilea uni din colecție.  Prin țeserea fibrelor mai deschise si a celor mai inchise la culoare impreuna, sunt create dungi orizontale care dau iluzia profunzimii. Aici puteți de asemenea recunoaște instantaneu iregularitatile tipice ale firului natural de in.
 
Aspero, cea de-a treia variantă din colecția Lino, are o țesătură mai iesita din comun și mai groasă, dar, fără îndoială, menține o structură de in autentic. Un efect plin de viață este creat prin combinarea subtila a gradațiilor de culoare. Când se folosește pe un perete,creeaza in casa o atmoasfera calda si confortabilă.

Pret in functie de cod, pe rola de 10 mp in euro fara tva:

40500-40513
40520-40536          127/ROLA
40540-40549