Montaj Tapet - Premium

PROMO TAPET PE STOC

PROMO TAPET PE STOC

Colectie Tapet Pluta Antares

Colectie Tapet Pluta Antares

Montaj Tapet - Premium

Brand: ARTE INTERNATIONAL
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Montaj Tapet Profesional - Premium
Lista de Dorinte
Pentru ca din ce in ce mai multi clienti aleg sa apeleze la profesionisti pentru un montaj de tapet autorizat de producator, Silver Decor face legatura intre client si echipe specializate in montaj profesional de tapet Arte International si Omexco.

Mai multe informatii gasiti mai jos, pentru alte detalii va rugam sa completati formularul si o sa fiti contactati de o echipa libera in cel mai scurt timp.

Beneficii:

Rezista la socuri si la lovituri

Produs natural si accesibil

Se monteaza si se curata cu usurinta

Cele mai multe greseli apar la montaj, astfel ca inainte de a incepe montajul tapetului, cititi cu atentie informatiile de pe rola si instructiunile de mai jos. Achizitionati un adeziv recomandat de catre producator, potrivit pentru tipul de tapet ales. Asigurati-va ca toate rolele sunt din acelasi lot de fabricatie (acesta este scris pe fiecare rola rola). In timpul montarii si uscarii mentineti in incapere umiditatea uniforma si temperatura de 15-25A°C. Verificati pe eticheta pierderea estimata de producator pentru o imbinare perfecta (repetitivitatea modelului), precum si modalitatea de lipire recomandata.

Instructiuni de montaj

Pregatirea peretelui - pregatiti suprafata pe care aplicati tapetul, astfel incat aceasta sa fie neteda, curata, uscata, uniforma ca si culoare si de nuanta apropiata tapetului (ex.: nu montati tapet alb pe un perete negru).

Taierea fasiilor - debitati maxim 3 fasii si parcurgeti pasii de montaj de mai jos - un defect posibil apare pe aceasta suprafata. In cazul aparitiei unui defect, returnati toate rolele cu etichetele aferente. Nu vor fi luate in considerare reclamatiile, daca ati montat mai mult de 3 fasii!

Montarea fasiilor - montati fasiile in ordinea in care au fost taiate din rola. Potriviti fasiile pe perete respectand sensul indicat pe eticheta si presati cu ajutorul unei role din cauciuc moale pentru a scoate bulele de aer.

Indepartarea surplusurilor de adeziv si curatarea - ATENTIE : tapetul din fibre naturale si textil nu permit patarea lor cu adeziv. Surplusul de adeziv se indeparteza conform etichetei tapetului prin tamponare, cu burete moale absorbant sau cu o carpa moale uscata. Nu frecati nici un tip de tapet cu carpa sau burete. Pentru tapetul superlavabil, folositi pentru curatare numai apa curata.

Tapet VLIES - tapet pe suport textil, pe eticheta rolei apare semnul iar la montaj adezivul se aplica doar pe perete sau pe suprafata pe care urmeaza sa fie montat. Se poate aplica tapet pe peretii proaspat gletuiti? Pentru inceput, trebuie inlaturata prejudecata cum ca pe peretii proaspat tencuiti (de exemplu din cladirile nou construite) nu poate fi utilizat tapet, ci doar produse inlocuitoare, datorita umiditatii reziduale, deoarece este complet gresita. Daca peretii sunt corect pregatiti, pot fi tapetati fara cea mai mica problema, tapetul de ultima generatie permitand peretelui sa respire. Peretii insa trebuie sa fie uscati. De regula, aceasta se intampla dupa 6 saptamani de la aplicarea tencuielii. Pentru a verifica daca peretele este suficient de uscat, acoperiti peretele pe o suprafata de aprox. 50 x 50 cm cu o folie lipita cu banda adeziva pentru 12 ore. Daca dupa acest timp s-a produs umiditate in spatele foliei, este necesara aerisirea incaperii inca un timp. Pentru ca un perete nou tencuit este un absorbant puternic, se va amorsa, iar adezivul pentru tapet se va aplica pe perete intr-un strat mai consistent. Suprafetele de beton netede trebuie date cu grund inainte de tapetare.
Mai multe informatii
Brand ARTE INTERNATIONAL
Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Matase, Materiale Naturale, Metalic, Textil
Model Abstract, Arabesque, Baroque, Damask, Dungi, Floral, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMontaj Tapet - Premium
Rating-ul dumneavoastra

Documente