Tapet Capiz

Tapet Graphite

Tapet Graphite

Tapet Ligna

Tapet Ligna

Tapet Capiz

Brand: OMEXCO
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Capiz
de la 27 EUR per metru patrat
Lista de Dorinte

Tapetul din colectia Capiz foloseste stridiile Capiz, denumite "stridii de sticla" din cauza aspectului lor translucid ce prospera bine in apele de coasta din Filipine, mai precis in provincia Capiz, unde stridiile sunt recoltate o data la patru luni.

Tapetul facut cu ajutorul scoicilor capiz este senzational! Dupa un proces de curatare si uscare atenta, cojile sunt moi, colorate cu coloranti pe baza de apa si apoi lustruite. Ulterior segmente mici ale cojilor organice sunt laminate una cate una pe un suport netesut, care este apoi taiat in fasii. Aceste benzi sunt tesute cu rabdare de catre mesteri calificati. Unele tesaturi din aceasta colectie se impletesc cu bakbak (scoarta de copac tip banana) oferind o asociere rafinata a diferitelor materiale naturale autentice.

Atat tapetul capiz si tapetul netesut se vand la metru liniar (latime 110 cm pentru articolele capiz si 100 cm pentru elementele non-tesute), si poarta eticheta ecologica. Instalarea este foarte usoara (adeziv doar pe perete).

Beneficii:

Livrare in 5 zile

Transport gratuit

Montaj autorizat

Lider mondial in tapet

Peste 16 000 de modele

Materiale ecologice

Tapetul din colectia Capiz foloseste stridiile Capiz, denumite "stridii de sticla" din cauza aspectului lor translucid ce prospera bine in apele de coasta din Filipine, mai precis in provincia Capiz, unde stridiile sunt recoltate o data la patru luni. Tapetul facut cu ajutorul scoicilor capiz este senzational! Dupa un proces de curatare si uscare atenta, cojile sunt moi, colorate cu coloranti pe baza de apa si apoi lustruite. Ulterior segmente mici ale cojilor organice sunt laminate una cate una pe un suport netesut, care este apoi taiat in fasii. Aceste benzi sunt tesute cu rabdare de catre mesteri calificati. Unele tesaturi din aceasta colectie se impletesc cu bakbak (scoarta de copac tip banana) oferind o asociere rafinata a diferitelor materiale naturale autentice.

Pentru fiecare referinta din colectia de tapet Capiz a fost creat o serie de tapet netesut, facand posibila combinatia de culor si texturi, structuri si materiale alternative. Un design-simili simplu, cu un efect de piele, o dunga Zebrano si o banda intrerupta sunt imprimate si in relief pe tapetul non-tesut in nuante de argint, cupru, aur, visiniu, sidef, portocaliu ars, antracit.

Combinatia dintre tehnica de produs desavarsita si design Omexco face colectia Capiz cu adevarat pretioasa. Aceste tapete exclusive vor aduce la viata zidurile tale si vor spori interioarele cu o nota de eleganta exotica si sofisticata.
Atat tapetul capiz si tapetul netesut se vand la metru liniar (latime 110 cm pentru articolele capiz si 100 cm pentru elementele non-tesute), si poarta eticheta ecologica. Instalarea este foarte usoara (adeziv doar pe perete) Tapet de baza non-tesut este produs cu fibre reciclate, cu ajutorul energiei solare, culori pe baza de apa imprimate, si este certificat FSC® (marca forestier responsabil, codul de licenta C001706). Este un produs respirabil si, prin urmare, poate fi utilizat in climate umede si medii, are o rezistenta la lumina buna si a obtinut un certificat european B S1 D0 de rating la incendiu precum si un certificat marin.

Mai multe informatii
Brand OMEXCO
Unitate masura metru liniar
Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Materiale Naturale, Metalic
Model Abstract, Arabesque, Dungi, Floral, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTapet Capiz
Rating-ul dumneavoastra

Documente