Tapet Cobra

Tapet Le Corbusier Dots

Tapet Le Corbusier Dots

Tapet Shalimar

Tapet Shalimar

Tapet Cobra

Brand: OMEXCO
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Tapet Cobra
699,34 RON
de la 27 EUR per metru patrat
Lista de Dorinte

Cobra - Sarpele este modelul principal din acasta colectie de tapet ce poarta semnatura Omexco.
Cele mai multe referinte ale colectiei sunt imprimate pe pluta naurala. Pluta este recoltata manual din coaja stejarului de pluta, apoi se taie in patrate, care sunt lipite pe un suport metalic. Patrate sunt lustruite dupa aceea, pana cand acestea sunt perfect netede si plate, gata de supra-imprimare. Numai un producator de specialitate poate realiza acest proces de productie elaborat.

Toate modelele se vand la metru liniar - nu exista comanda minima - si toate sunt usor de instalat (adeziv se aplica doar pe perete, nu este nevoie sa udati suportul).
Latimea tapetul de pluta si rafie este 91 cm iar tapetul imprimat netesut este lat de 100 cm.

Beneficii:

Livrare in 5 zile

Transport gratuit

Montaj autorizat

Lider mondial in tapet

Peste 16 000 de modele

Materiale ecologice

Cobra - Sarpele este modelul principal din acasta colectie de tapet ce poarta semnatura Omexco. Cele mai multe referinte ale colectiei sunt imprimate pe pluta naurala. Pluta este recoltata manual din coaja stejarului de pluta, apoi se taie in patrate, care sunt lipite pe un suport metalic. Patrate sunt lustruite dupa aceea, pana cand acestea sunt perfect netede si plate, gata de supra-imprimare. Numai un producator de specialitate poate realiza acest proces de productie elaborat.
Un model patrat este de asemenea, imprimat pe pluta si imita perfect pielea de reptile.

Gama este completata de elemente bi-colorate - rafie tesuta precum si modelul de reptile pe un suport netesut.
Toate culorile, de la maro-negru notechis, piton alb, cameleon cupru verde, coaja soparla maro, crocodil cenusiu, verde de apa, la cobra colorata sunt reprezentate in acaesta colectie, cele mai multe dintre ele imbunatatite cu o sclipire de aur, argint sau cupru, care reflecta lumina sclipitoare, ca lumina soarelui pe o piele de reptile.

Toate modelele se vand la metru liniar - nu exista comanda minima - si toate sunt usor de instalat (adeziv se aplica doar pe perete, nu este nevoie sa udati suportul). Latimea tapetul de pluta si rafie este 91 cm iar tapetul imprimat netesut este lat de 100 cm.

Tapetul are FSC certificate (marca a managementului forestier responsabil), este realizat cu fibre reciclate si imprimat cu ajutorul energiei solare, are o rezistenta la lumina buna. Certificate pentru foc B S1 D0, precum si un certificat marin.

Mai multe informatii
Brand OMEXCO
Unitate masura metru liniar
Stil 3D, Art Deco, Art Nouveau, Contemporan, Modern
Material Hartie, Lavabil, Materiale Naturale, Metalic
Model Abstract, Arabesque, Damask, Forme geometrice
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTapet Cobra
Rating-ul dumneavoastra

Documente