Setati descendent
pe pagina

1 articol

Vizualizare ca Grila Lista

Silver Decor reprezinta in exclusivitate pentru Romania producatorii Arte International si Omexco – lideri mondiali in productie de tapet premium, acestia produc colectii exclusiviste de tapet, au fabrici pe trei continente si reprezentante in peste 80 de tari.

Au introdus in premiera pe piata colectii de tapet care se monteaza orizontal, eliminand astfel imperfectiunile create prin montarea verticala si au inceput sa produca tapet cu latimi foarte mari (1 - 1,4 m). Produc tapet din materiale exclusiviste precum matase, catifea, tafta, metal, sticla, bambus, scoici de stridii, furnir de lemn, rafie, frunze de banane, pai de orez, mica, pluta, vinyl, textil satinat, hartie satinata.

Cu peste 80 de colectii care asigura orice textura, model, design si culoare au devenit cei mai premiati producatori de tapet din lume in cadrul celor mai mari expozitii de design interior fiind cei care impun trendul in materie de tapet. Folosesc fibre reciclate si produc cu ajutorul energiei regenerabile, întotdeauna cu produse cu o bază non-daunatoare pentru mediu si materiale regenerabile. Sunt 100% preocupati de viitor si incearca sa reduca la minim deseurile, un exemplu practic fiind taierea personalizata a fiecarei comenzi, astfel incat pierderea sa fie minima, atat pentru mediu cat si pentru clientul final. Toate colectiile de tapet sunt certificate ecologic si fara PVC, au obtinut eticheta ecologica, precum si certificatul pentru silvicultura durabila. Toate modelele de tapet se aduc pe comanda, in 5 zile lucratoare, asiguram montaj cu echipe autorizate de producator si cu adezivul produs special pentru fiecare tip de tapet in parte.