Cum devin partener?

Showroomurile Silver Decor, pe langa rolul lor clar definit, devin mici centre de consultanta, in care arhitectii si designerii sunt tratati ca adevarati parteneri ai companiei noastre.
Scopul este ca impreuna, sa-i ajutam pe clientii nostri comuni, sa-i informam, sa-i educam, oferindu-le experienta si pregatirea noastra pentru ca rezultatul final, amenajarea diverselor functiuni, sa reprezinte pentru toti o explicita carte de vizita. Un parteneriat presupune aspecte de colaborare reciproc avantajoase. Prin acest material informativ Silver Decor face primul pas catre arhitecti si designeri pentru stabilirea unei relatii profesionale de lunga durata.

De aceea, mai jos veti gasi ofertele noastre de parteneriat:
– Silver Decor ii va informa pe toti arhitectii si designerii care se inscriu la acest parteneriat in legatura cu cele mai noi tendinte existente la nivel mondial in domeniul nostru;
– cataloage, valize speciale pentru arhitecti si instrumente de lucru eficiente oferite gratuit;
– Silver Decor ii va promova pe arhitectii si designerii colaboratori prin canalele media pe care le utilizeaza (site, expozitii, facebook) dar si direct catre clientii Silver Decor;
– incheierea de contracte de consultanta în baza carora arhitectii si designerii colaboratori sustin Silver Decor in fata clientilor in faza de concepere a solutiei de amenajare. Silver Decor isi propune sa acorde o atentie speciala arhitectilor care agreeaza parteneriatul propus de companie prin:
– asigurarea de conditii ambientale speciale in showroomurile Silver Decor, respectiv Architect’s Corner destinat arhitectului/designerului si clientului sau;
– acces la sursele de informare asupra produselor Silver Decor;
– facilitarea conditiilor de vanzare pentru clientii recomandati de arhitecti si designeri, in special in privinta discounturilor si a conditiilor de plata;
– deplasarea echipelor Silver Decor la locul indicat de arhitect sau designer;
– Silver Decor va pune la dispozitia arhitectilor si designerilor echipe de agenti specializati care se pot deplasa la locul indicat de acestia (biroul acestuia, resedinta, santier etc.) pentru a sustine oferta de produse ceruta de client sau arhitect/designer (cataloage, mostre, liste de pret, date tehnice etc).

  Nume (*)
  Email (*)
  Subiect
  La ce va gânditi? Mesajul dumneavoastra

  Silver Decor vine cu o solutie completa pentru o afacere pe plan local in domeniul amenajarii interioare. Cu o experienta de peste 15 ani pe piata si un brand de renume in spate, asiguram o afacere de succes pentru cei ce doresc sa activeze in acest domeniu.
  Fiind unic importator si lider national in materie de tapet si decoratiuni interioare, scopul nostru este cel de a facilita accesul arhitectilor cat si al clientilor in fiecare oras din tara. Specialistii Silver Decor ofera consultanta si training pentru a asigura o afacere de succes inca de la inceput, cu o investitie minima.

   Nume (*)
   Email (*)
   Subiect
   La ce va gânditi? Mesajul dumneavoastra

   Silver Decor pune la dispozitie materiale profesionale pentru cei ce vor sa se ocupe de montajul produselor SIlver Decor in Romania, asigura training profesional la fabricile din Belgia pentru profilele decorative Orac Decor si tapet Arte International / Omexco- in urma acestui training profesional se obtin certificate internationale pentru montaj autorizat Orac Decor.
   Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii la office@silverdecor.ro sau completand formularul alaturat.

    Nume (*)
    Email (*)
    Subiect
    La ce va gânditi? Mesajul dumneavoastra