Arhitecti si Designeri

Silver Decor alaturi de arhitecti si designeri trebuie sa faca front comun pentru clienti, in acest sens showroomurile Silver Decor sunt locurile unde arhitectii si designerii se pot întalni cu clientii pentru alegerea materialelor si finisajelor necesare diverselor lucrari.

Showroomurile Silver Decor pe langa rolul lor clar definit, devin astfel mici centre de consultanta, in care arhitectii si designerii sunt tratati ca adevarati parteneri ai companiei noastre.

Scopul este ca împreuna, sa-i ajutam pe clientii nostri comuni, sa-i informam, sa-i educam, oferindu-le experienta si pregatirea noastra pentru ca rezultatul final, amenajarea diverselor functiuni, sa reprezinte pentru toti o explicita carte de vizita.

Un parteneriat presupune aspecte de colaborare reciproc avantajoase. Prin acest material informativ Silver Decor face primul pas catre arhitecti si designeri pentru stabilirea unei relatii profesionale de lunga durata. De aceea mai jos veti gasi ofertele noastre de parteneriat:

  • - Silver Decor îi va informa pe toti arhitectii si designerii, care se înscriu la acest parteneriat, în legatura cu cele mai noi tendinte existente la nivel mondial în domeniul nostru;
  • - cataloage, valize speciale pentru arhitecti si instrumente de lucru eficiente oferite gratuit;
  • - Silver Decor îi va promova pe arhitectii si designerii colaboratori prin canalele media pe care le utilizeaza (site, expozitii, facebook) dar si direct catre clientii Silver Decor;
  • - încheierea de contracte de consultanta în baza carora arhitectii si designerii colaboratori sustin Silver Decor în fata clientilor în faza de concepere a solutiei de amenajare.

 

Silver Decor îsi propune sa acorde o atentie speciala arhitectilor care agreeaza parteneriatul propus de companie prin:

  • - asigurarea de conditii ambientale speciale în showroomurile Silver Decor, respectiv Architect's Corner destinat arhitectului/designerului si clientului sau;
  • - acces la sursele de informare asupra produselor Silver Decor;
  • - facilitarea conditiilor de vanzare pentru clientii recomandati de arhitecti si designeri, în special în privinta discounturilor si a conditiilor de plata;
  • - deplasarea echipelor Silver Decor la locul indicat de arhitect sau designer;
  • - Silver Decor va pune la dispozitia arhitectilor si designerilor echipe de agenti specializati care se pot deplasa la locul indicat de acestia (biroul acestuia, resedinta, santier etc.) pentru a sustine oferta de produse ceruta de client sau arhitect/designer (cataloage, mostre, liste de pret, date tehnice etc).


* Câmpuri necesare