Colectie Fototapet Rebel Walls - Storytime

Colectie Fototapet Rebel Walls - Home

Colectie Fototapet Rebel Walls - Home

Colectie Fototapet Rebel Walls - Storytime

Brand: REBEL WALLS
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
REBEL WALLS - STORYTIME
980,70 RON
Lista de Dorinte

Inspirate de povesti fantastice, clasice dar si contemporane, aceste modele de fototapet cu design jucaus sunt un tribut adus imaginatiei si creativitatii. Fiecare design este o sarbatorire a taramurilor magice din carti- paduri cu ciuperci gigante, jungle exotice, castele cuprinse de farmec si magie. Aceste modele sunt perfecte pentru copii dar si pentru adulti si vor aduce putin din acea magie de pe taramul povestilor si la tine acasa.

Acest fototapet de la Rebel Walls se realizeaza pe comanda, pe dimensiunile solicitate. Pretul de 199 Ron este pe metru patrat si include adezivul necesar pentru montaj.

Inspirate de povesti fantastice, clasice dar si contemporane, aceste modele de fototapet cu design jucaus sunt un tribut adus imaginatiei si creativitatii. Fiecare design este o sarbatorire a taramurilor magice din carti: paduri cu ciuperci gigante, jungle exotice, castele cuprinse de farmec si magie.

Aceste modele sunt perfecte pentru copii dar si pentru adulti si vor aduce putin din acea magie de pe taramul povestilor si la tine acasa. Noi credem ca nu exista limita de varsta cand vine vorba de imaginatie: aceasta colectie este aici pentru a te ajuta sa creezi o poveste magica in camera ta, indiferent de ce varsta ai. A fi un rebel nu este un scop in sine ci mai degraba o necesitate. Cand iti doresti ceva ce nu exista trebuie sa il creezi singur.

Noi iubim tot ceea ce tine de productia de fototapet si credem ca designul reprezinta procesul de la ideea creatiei pana in momentul montarii. De aceea am ales sa supraveghem intreaga procedura, de la design pana la productia si livrarea fototapetului nostru unicat. Productia noastra implica masinarii de fototapet moderne care sunt aplicabile tehnologiei de print digital. Tehnicile noastre difera de cele traditionale de printare in mai multe moduri. Insa cel mai important lucru este ca fototapetele noastre nu sunt limitate la un numar finit de culori si modele. De asemenea imprimam si la comand: ceea ce inseamna ca producem tapetul special pentru dumneavoastra dupa ce comanda a fost plasata. Avem un flux de productie integrat datorita sistemelor speciale concepute pentru productia de fototapet.

Mai multe informatii
Brand REBEL WALLS
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColectie Fototapet Rebel Walls - Storytime
Rating-ul dumneavoastra

Documente