Toate Produsele comercializate de catre Silver Décor beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare (O.G. 21/1992 , Legea 449/2003 si O.G. 174/2008) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator si furnizor in parte.

In situatia defectarii unui Produs aflat in perioada de garantie, Clientul trebuie sa se prezinte cu Produsul defect insotit de certificatul de garantie emis de producator, direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Pentru produsele pentru care nu s-a emis certificat de garantie, si nu exista centre de reparare a acestor produse, garantia este de 2 ani, conform legislatiei in vigoare, urmand a se inlocui produsul cu unul, nou daca se va demonstra utilizarea corecta si conform indicatiilor de pe eticheta.

Fiecare produs comercializat de SIlver Decor SRL beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si nici un membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia produselor oferita de catre Silver Decor este cea oferita de catre producatorii produselor comercializate. In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.