Comenzile pentru Profilele Orac Decor aflate pe stoc se livreaza in maximum 48 de ore. Livrarea Profilelor Orac Decor comandate, care nu se afla in stocul nostru la data comenzii, se face in 10-21 zile lucratoare.

Silver Decor va garanteaza livrarea oricarei expeditii in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei, cu exceptia zilelor de sambata-duminica, a sarbatorilor legale si zilelor nebancare, in care nu se fac livrari.

Totodata, Silver Decor are grija ca livrarea sa fie facuta in siguranta maxima, rapida si direct la adresa indicata de client, fiind asigurata pe durata transportului, pana la momentul livrarii. Validarea comenzii se face telefonic sau online de catre operatorii nostri.

Livrarea profilelor se face de luni pana sambata, in intervalul 09.00-18.00 si, din acest motiv, va rugam sa ne comunicati adresa unde veti fi in acest interval de timp (serviciu, acasa, etc.). Livrarea profilelor este gratuita, fara costuri sau taxe suplimentare. In caz de nemultumiri fata de serviciile de livrare ale firmei de livrari partenere contactati-ne la office@silverdecor.ro Pentru alte localitati, livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid (Fan Courier) . Livrarea este gratuita pentru localitatile unde sunt sedii Fan Courier. Pentru alte localitati, va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Silver Décor nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Coletul livrat prin Fan Courier poate fi urmarit in fiecare moment unde se afla, folosind rubrica Fan Courier din site si numarul AWB-ului transmis prin email. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Clientul nu este exonerat de obligatia de plata a cheltuielilor de curierat tur-retur in cazul in care produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la confirmarea livrarii.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Daca produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Silver Decor. NU se pot returna produsele care au fost modificate (personalizate) la cererea clientilor!

Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.