B-dul Decebal nr 2 | B-dul Ion Mihalache nr 127 | Carol Davila nr 3
Montaj profesional profile decorative Orac Decor - cornise și scafe

Pentru ca din ce în ce mai multi clienți ne cer informații și sfaturi pentru un montaj perfect, azi o sa povestim putin despre montajul profesional al profilelor decorative din duropolimer sau poliuretan rigid de la Orac Decor, mai exact despre cornise și scafe.

Ce sunt cornisele? Cel mai adesea sunt folosite in orase cu arhitectura clasica sau in case de provincie, in combinatie cu brauri decorative si plinte. Stiluri clasice, ca Ludovic XV, stilul victorian sau modele renascentiste italiene sunt renumite pentru decoratiunile superbe care creeaza o atmosfera unica. Cornisele decorative se monteaza pentru a masca micile imperfectiuni dintre perete si tavan dar si pentru a decora camera.

Ce sunt scafele? Scafele pentru iluminare indirecta creeaza atmosfera in case private, magazine, birouri si hoteluri. Ca toate celelalte produse Orac Decor acestea pot fi vopsite împreună cu pereții și tavanele pentru a obtine un efect complet dar se pot scoate in evidenta si individual. Ele consolideaza arhitectura si garantat ofere dispozitia potrivita cu ajutorul sistemului de iluminat tip LED (nu este inclus in in produs, se poate monta orice fel de sistem de iluminat led).

Acum ca am identificat cele 2 categorii de produse trebuie sa prezentam cel mai important produs, adezivul! Pentru un montaj perfect si garantie reala, Orac Decor asigura atat adezivul de lipire (FDP500) cat si cel de imbinare (FX210), pentru exterior si spatii umede se foloseste adezivul FDP700. Consumul recomandat este de un tub FDP500 la 7 m de profil / plinta si un tub FX210 la 40m de cornisa / scafa. Detaliul care face diferenta in timp este adeizvul de îmbinare , cu acest adeziv va puteți asigura ca îmbinările nu o sa crape în timp, cum se întâmplă cu alte profile copiate, doar Orac Decor va poate asigura o garanție reala în acest sens!

Orac Decor oferă un adeziv pentru îmbinări perfecte: DecoFix Extra. După ce ați lipit două profile cu Decofix Extra, este important să le împingeți unul împotriva celuilalt. Orice surplus de lipici trebuie îndepărtat cu o spatulă după 20 de minute și după 24 de ore rostul trebuie șlefuit ușor.

Pentru ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, atașăm în acest articol un fișier pdf cu instrucțiuni (text + poze) dar și un clip care a ajutat pana acum peste 60.000 de clienți sa monteze profilele decorative de la Orac Decor. Dacă tot nu va descurcați, ne puteți contacta oricând pentru consultanta tehnica gratuită sau pentru a va pune în contact cu o echipa de montaj autorizată Orac Decor în România.

 

 DESCARCA PDF – MONTAJ CORNISE ORAC DECOR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Folosește codul 𝗠𝗔𝗥𝗧𝗜𝗘𝟭𝟬 și ai 10% reducere la orice produs. 1 Days 11 Hours 45 Minutes 0 Seconds