Parchet Kahrs Lux Frasin Flow

439,11 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Frasin Flow din colectia Lux de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Lux Flow

Estente Frasin
Design 1 strip

Detalii

Contrastele de culori din acest tip de parchet sunt echilibrate, tonurile calde de cenusa se infiltreaza usor in structura alba a parchetului. Finisajul cu lac de trafic alb mat creeaza impresia de lemn nou taiat, protejand in acelasi timp lemnul de uzura zilnica.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Frasin
Tip placă o lamela
Culoare Alb
Tratament placă Bizot mic pe 4 laturi - Periat
Selecție Country
Finisaj Lac de trafic alb mat
Colecția Lux
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 4.0
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 187 x 2420 mm
Impachetare 6 plăci, 2.72 mp, 22.0 kg

Produse corelate