Parchet Stratificat Kahrs Chevron Grey

506,94 RON
(TVA inclus)

Parchetul stratificat Stejar Chevron Grey de la Kahrs reprezinta o reeditare unica a pardoselilor din lemn clasice, ce degaja un aer inedit, tipic palatelor din epoca interbelica. Este un parchet cu o patina aparte, un aspect afumat, ce ii sporeste autenticitatea.
Parchetul Chevron de la Kahrs este disponibil intr-un format atipic, mare, de forma paralelipiped, usor de instalat. Construcția ingenioasă a pieselor "pregătite", panourile tipizate, asigura instalarea usoara si rapida.
Designul cu muchii ascuțite, combinate cu cele naturale, variate ca si culoare și suprafața periata, sunt foarte atragatoare pentru ochi. Colecția vine în patru culori: un alb cald, o culoare unică gri, un stejar clasic patinat și maro închis afumat.
Chevronul a fost considerat intotdeauna un simbol al puterii, al belsugului. Inca din neolitic cei doi de V ce tintesc in sus au fost regasiti pe diverse scrieri si inscriptii, ca definitie a belsugului, fertilitatii. Ulterior, simbolul a fost asociat cu masoneria si in final, s-a regasit in simbolistica militara, ca si recunoastere a gradului, a unui anumit statut.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Stratificat Kahrs Chevron Grey

Estente Stejar
Design 1 strip, 3 strip

Detalii

Construcția ingenioasă a pieselor "pregătite", panourile tipizate, asigura instalarea usoara si rapida. Designul cu muchii ascuțite, combinate cu cele naturale, variate ca si culoare și suprafața periata, sunt foarte atragatoare pentru ochi.
Colecția vine în patru culori:

1-  alb cald
2-  gri
3-  stejar clasic patinat
4-  maro închis afumat
Chevronul a fost considerat intotdeauna un simbol al puterii, al belsugului. Inca din neolitic cei doi de V ce tintesc in sus au fost regasiti pe diverse scrieri si inscriptii, ca definitie a belsugului - condițiile ideale ce asigura o durabilitate buna unui parchet din lem -  o temperatură ambientală de 19-24° C si o umiditate relativă a aerului intre 40 și 60%. Ulterior, simbolul a fost asociat cu masoneria si in final, s-a regasit in simbolistica militara, ca si recunoastere a gradului, a unui anumit statut.

Parchetul Chevron de la Kahrs, finisat partial manual, are fiecare lamela periata, usor patinata, iar bizotul dintre lamele, cu imperfectiunile specifice unei pardoseli autentice, nu fac decat sa scoata in evidenta latura geometrica a modelului. Culorile sunt si ele atent selectate, cu variatii de tonalitate uneori pronuntate, menite sa ofere un aspect cat mai autentic, cat mai natural.

Specie lemn: Stejar
Tip placă: Pattern
Culoare: Deschis
Tratament placă: Bizot pe 4 laturi - Periat - Afumat
Selecție: Country
Finisaj: Ulei UV
Colecția: Chevron
Montaj: Lipit cu adeziv
Sistem de îmbinare: Tongue & Groove
Duritate (Brinell): 3.7
Grosime strat uzură: 3.5 mm
Încălzire în pardoseală: Da
Grosime: 15 mm
Lățime: 305.0 mm
Lungime: 1848 mm
Impachetare: 4 plăci, 2.04 m2, 20.0 kg

Produse corelate