Parchet Stratificat Kahrs Chevron Grey

Parchet Kahrs Chevron Dark Brown

Parchet Kahrs Chevron Dark Brown

Parchet Stratificat Kahrs Chevron Light Brown

Parchet Stratificat Kahrs Chevron Light Brown

Parchet Stratificat Kahrs Chevron Grey

Brand: KAHRS
Disponibilitate: In stoc
SKU
Parchet Stratificat Kahrs Chevron Grey
522,22 RON

Parchetul stratificat Stejar Chevron Grey de la Kahrs reprezinta o reeditare unica a pardoselilor din lemn clasice, ce degaja un aer inedit, tipic palatelor din epoca interbelica. Este un parchet cu o patina aparte, un aspect afumat, ce ii sporeste autenticitatea.
Parchetul Chevron de la Kahrs este disponibil intr-un format atipic, mare, de forma paralelipiped, usor de instalat. Construcția ingenioasă a pieselor "pregătite", panourile tipizate, asigura instalarea usoara si rapida.
Designul cu muchii ascuČ›ite, combinate cu cele naturale, variate ca si culoare Č™i suprafaČ›a periata, sunt foarte atragatoare pentru ochi. ColecČ›ia vine în patru culori: un alb cald, o culoare unică gri, un stejar clasic patinat Č™i maro închis afumat.
Chevronul a fost considerat intotdeauna un simbol al puterii, al belsugului. Inca din neolitic cei doi de V ce tintesc in sus au fost regasiti pe diverse scrieri si inscriptii, ca definitie a belsugului, fertilitatii. Ulterior, simbolul a fost asociat cu masoneria si in final, s-a regasit in simbolistica militara, ca si recunoastere a gradului, a unui anumit statut.

Beneficii:

Pretabil pentru incalzire in pardoseala

Direct finisat ulei/lac

Ecologic, curat, natural

Izolare fonica

Dublu/triplu stratificat

Grosime de 7, 10, 11, 13, 15, 20 mm

Strat de uzura 3,5 mm

Se poate slefui de 2-4 ori

5 straturi de lac

Montaj prin lipire/flotant

Calasa selectie country/nature/select

Imbinare Woodloc 5G

Montaj autorizat

Transport gratuit

Construcția ingenioasă a pieselor "pregătite", panourile tipizate, asigura instalarea usoara si rapida. Designul cu muchii ascuțite, combinate cu cele naturale, variate ca si culoare și suprafața periata, sunt foarte atragatoare pentru ochi.
ColecČ›ia vine în patru culori:

1-  alb cald
2-  gri
3-  stejar clasic patinat
4-  maro închis afumat
Chevronul a fost considerat intotdeauna un simbol al puterii, al belsugului. Inca din neolitic cei doi de V ce tintesc in sus au fost regasiti pe diverse scrieri si inscriptii, ca definitie a belsugului - condiČ›iile ideale ce asigura o durabilitate buna unui parchet din lem -  o temperatură ambientală de 19-24° C si o umiditate relativă a aerului intre 40 Č™i 60%. Ulterior, simbolul a fost asociat cu masoneria si in final, s-a regasit in simbolistica militara, ca si recunoastere a gradului, a unui anumit statut.

Parchetul Chevron de la Kahrs, finisat partial manual, are fiecare lamela periata, usor patinata, iar bizotul dintre lamele, cu imperfectiunile specifice unei pardoseli autentice, nu fac decat sa scoata in evidenta latura geometrica a modelului. Culorile sunt si ele atent selectate, cu variatii de tonalitate uneori pronuntate, menite sa ofere un aspect cat mai autentic, cat mai natural.

Specie lemn: Stejar
Tip placă: Pattern
Culoare: Deschis
Tratament placă: Bizot pe 4 laturi - Periat - Afumat
Selecție: Country
Finisaj: Ulei UV
Colecția: Chevron
Montaj: Lipit cu adeziv
Sistem de îmbinare: Tongue & Groove
Duritate (Brinell): 3.7
Grosime strat uzură: 3.5 mm
Încălzire în pardoseală: Da
Grosime: 15 mm
Lățime: 305.0 mm
Lungime: 1848 mm
Impachetare: 4 plăci, 2.04 m2, 20.0 kg

Mai multe informatii
Brand KAHRS
Estente Stejar
Design 1 strip, 3 strip
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsParchet Stratificat Kahrs Chevron Grey
Rating-ul dumneavoastra

Documente