Parchet Stratificat Kahrs Chevron Light Brown

506,94 RON
(TVA inclus)

Parchet Stratificat Kahrs Chevron Light Brown - Chevronul a fost considerat intotdeauna un simbol al puterii, al belsugului. Inca din neolitic cei doi de V ce tintesc in sus au fost regasiti pe diverse scrieri si inscriptii, ca definitie a belsugului, fertilitatii.
Parchetul stratificat de la Kahrs este suprapunerea mai multor straturi dar, spre deosebire de parchetul laminat care este sintetic, aici este vorba de straturi de lemn.
Parchetul Chevron de la Kahrs, finisat partial manual, are fiecare lamela periata, usor patinata, iar bizotul dintre lamele, cu imperfectiunile specifice unei pardoseli autentice, nu fac decat sa scoata in evidenta latura geometrica a modelului.
Culorile sunt si ele atent selectate, cu variatii de tonalitate uneori pronuntate, menite sa ofere un aspect cat mai autentic, cat mai natural. Ulterior, simbolul a fost asociat cu masoneria si in final, s-a regasit in simbolistica militara, ca si recunoastere a gradului, a unui anumit statut. Producatorul asigura garantie 10 ani.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Stratificat Kahrs Chevron Light Brown Bucuresti

Estente Stejar
Design 1 strip, 3 strip

Detalii

Noua colecție Chevron de la Kahrs reprezintă o preluare modernă a unui model clasic. Construcția ingenioasă a pieselor "pregătite", panourile tipizate, asigura instalarea usoara si rapida.Designul cu muchii ascuțite, combinate cu cele naturale, variate ca si culoare și suprafața periata, sunt foarte atragatoare pentru ochi.

Colecția vine în patru culori: un alb cald, o culoare unică gri, un stejar clasic patinat și maro închis afumat. Când este instalat, rezultatul este dramatic și exclusiv! Toata colectia Chevron este o intoarcere in timp la calitate si respect pentru cei ce isi doresc un design clasic in casa lor. O singura privire aruncata parchetului din stejar Chevron si ai impresia ca privesti printr-o lentila speciala direct in vremurile cand grija pentru perfectiune si maestrie era la loc de cinste. Chevron este periat aspru, practic simti lemnul la atingere in toata fiinta lui. Este usor sa faci descriea unui parchet deosebit, dar nu este asa usor sa alegi dintr-o descriere.

Specie lemn: Stejar
Tip placă: Pattern
Culoare: Deschis
Tratament placă: Bizot pe 4 laturi - Periat - Afumat
Selecție: Country
Finisaj: Ulei UV
Colecția: Chevron
Montaj: Lipit cu adeziv
Sistem de îmbinare: Tongue & Groove
Duritate (Brinell): 3.7
Grosime strat uzură: 3.5 mm
Încălzire în pardoseală: Da
Grosime: 15 mm
Lățime: 305.0 mm
Lungime: 1848 mm
Impachetare: 4 plăci, 2.04 m2, 20.0 kg

Produse corelate