Parchet PW ASH LUNGO MATT 3S

Parchet PW OAK TOFFEE MATT 3S

Parchet PW OAK TOFFEE MATT 3S

Parchet PW DARK BROWN 3S

Parchet PW DARK BROWN 3S

Parchet PW ASH LUNGO MATT 3S

Brand: POLARWOOD
Disponibilitate: In stoc
SKU
Parchet PW ASH LUNGO MATT 3S
160,52 RON

Un nou produs din gama Polarwood - parchet Polarwoow ASH LUNGO MATT 3S.

Producatorul de parchet stratificat Karelia va propune un nou brand, focusat in principal pe finisaje pe lemn de stejar si frasin. Parchetul Polarwoow ASH LUNGO MATT 3S din lemn triplu stratificat Polarwood este o colectie disponibila atat in format cu trei, cat si cu o lamela pe placa.
Pentru fabricarea de parchetului din lemn Polarwood este utilizat in principal top layer de stejar si frasin. Selectia variata si finisajele aplicate ofera un caracter individual pentru fiecare decor din colectie. Parchetul din lemn este un material modern utilizat in decorarea interioarelor. Textura unica a unei podele din lemn si varietatea de culori continua sa inspire designeri din intreaga lume. Karelia este un producator suedez de parchet din lemn stratificat. Din 1857 este considerat un brand top, recunoscut ca un furnizor de produse high quality.

Beneficii:

Pretabil pentru incalzire in pardoseala

Direct finisat ulei/lac

Ecologic, curat, natural

Izolare fonica

Grosime 14 mm

Strat de uzura 3,5 mm

Se poate slefui de 2 ori

5 straturi de lac

Montaj prin lipire/flotant

Montaj autorizat

Transport gratuit

Un nou produs din gama Polarwood - parchet Polarwoow ASH LUNGO MATT 3S . Producatorul de parchet stratificat Karelia va propune un nou brand, focusat in principal pe finisaje pe lemn de stejar si frasin. Parchetul Polarwoow ASH LUNGO MATT 3S din lemn triplu stratificat Polarwood este o colectie disponibila atat in format cu trei, cat si cu o lamela pe placa. Pentru fabricarea de parchetului din lemn Polarwood este utilizat in principal top layer de stejar si frasin. Selectia variata si finisajele aplicate ofera un caracter individual pentru fiecare decor din colectie. Parchetul din lemn este un material modern utilizat in decorarea interioarelor. Textura unica a unei podele din lemn si varietatea de culori continua sa inspire designeri din i;ntreaga lume. Karelia este un producator suedez de parchet din lemn stratificat. Din 1857 este considerat un brand top, recunoscut ca un furnizor de produse high quality.

Grosime: 14 mm
Grosimestrat de uzura: 3,5 mm
Latime: 188 mm
Lungime: 2266 mm
Finisaj: baituit, lac matt aplicat in 5 straturi, tratat UV
Sistem de imbinare: Loc, dublu click
Format: 3 strip
Impachetare: 3,41 mp/pachet
Duritate Brinell: 3,3 - 4,1
Mai multe informatii
Brand POLARWOOD
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsParchet PW ASH LUNGO MATT 3S
Rating-ul dumneavoastra

Documente