Parchet Kahrs American Naturals Nuc Philadelphia

523,60 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Nuc Philadelphia din colectia American Naturals de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs American Naturals Philadelphia

Estente Nuc American
Design 2 strip

Detalii

Culorile bogate de maro sporesc aspectul select al acestui tip de parchet. Finisajul uniform protejeaza lemnul de uzura zilnica si ii pastreaza caracterul natural. Are un sistem de imbinare 5S rezistent si poate fi montat flotant sau lipit.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Nuc
Tip placă 2 lamele
Culoare Inchis
Selecție Select
Finisaj Lac de trafic semilucios
Colecția American Naturals
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.4
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 200 x 2423 mm
Impachetare 6 placi, 2.91 mp, 23.0 kg

Produse corelate