Parchet Kahrs American Traditionals Stejar Carmel

Parchet stratificat Stejar Carmel din colectia American Traditionals de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs American Traditionals Carmel

Estente Stejar
Design 3 strip

Detalii

Parchet startificat cu trei lamele ce prezinta nuante bogate de culoare, variind de la chihlimbar ars la caramel. Este un parchet finisat cu lac semilucios ce ii confera un aspect lustruit, dar evidentiaza si caracterul natural al lemnului.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Stejar
Tip placă 3 lamele
Culoare Inchis
Tratament placă Băițuit
Selecție Natur
Finisaj Lac de trafic semilucios
Colecția American Traditionals
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 200 x 2423 mm
Impachetare 6 placi, 2.91 mp, 23.0 kg

Produse corelate