Parchet Kahrs European Naturals Artar Salzburg

238,00 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Artar Salzburg din colectia European Naturals de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs European Naturals Salzburg

Estente Frasin
Design 3 strip

Detalii

Un parchet stratificat cu 3 lamele din artar european. Finisajul de lac semilucios da parchetului un aspect lustruit si scoate in evidenta caracterul lemnului. Culorile deschise ale parchetului sunt punctate de nodurile naturale din lemn.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Artar
Tip placă 3 lamele
Culoare Mediu
Selecție Select
Finisaj Lac de trafic semilucios
Colecția European Naturals
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.0
Grosime strat uzură 3.5 mm
Dimensiuni 15 x 200 x 2423 mm
Impachetare 6 placi, 2.91 mp, 23.0 kg