Parchet Kahrs European Naturals Stejar Siena

298,69 RON
(TVA inclus)

Parchet startificat Stejar Siena din colectia European Naturals de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs European Naturals Siena

Estente Stejar
Design 3 strip

Detalii

Nuantele aurii ale acestui tip de parchet sunt completate de cele ale caramelului ars pentru a oferi o expresie clasica si vesela. Un finisaj cu lac mat menit sa sporeasca rezistenta si sa pastreze aspectul natural al lemnului.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Stejar
Tip placă 3 lamele
Culoare Mediu
Tratament placă Periat
Selecție Natur
Finisaj Lac de trafic mat
Colecția European Naturals
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 200 x 2423 mm
Impachetare 6 placi, 2.91 mp, 23.0 kg

Produse corelate