Parchet Kahrs Lumen Stejar Eclipse

264,18 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Stejar Eclipse din colectia Lumen de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Lumen Eclipse

Estente Stejar
Design 3 strip

Detalii

Un parchet din lemn de stejar, periat si finisat cu lac alb mat. Sistemul de imbinare este unul rezistent si poate fi montat atat flotant cat si lipit. Finisajul cu lac mat imbunatateste variatiile naturale ale lemnului. Nuantele de gri din acest tip de parchet sunt completate de finisajul aplicat.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Stejar
Tip placă 3 lamele
Culoare Gri
Tratament placă Periat
Selecție Natur
Finisaj Lac de trafic alb mat
Colecția Lumen
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 200 x 2423 mm
Impachetare 6 placi, 2.91 mp, 23.0 kg

Produse corelate