Parchet Kahrs Artisan Artar Carob

357,00 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Artar Carob din colectia Artisan de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Artar Carob

Estente Frasin
Design 1 strip

Detalii

Artarul este un lemn cu duritate mare, foarte rezistent in timp. Parchetul Carob are o personalitate puternica ce isi pune amprenta pe orice spatiu. Alege unul dintre cele mai rezistente modele de parchet din portofoliul producatorului suedez de parchet Kahrs. Finisajul mat, impecabil, nu are reflectie, astfel din orice unghi l-ai privi te surprinde in mod placut. Uleiul UV folosit la finisajul acestui parchet este de trafic ultima generatie, rezistent la trafic intens. Tonurile de gri inchis amestecate cu cele de maro transforma parchetul Artar Carob intr-un fundal potrivit pentru amenajari moderne. Pentru un efect vizual complet, alege plinta alba din duropolimer, vei incadra frumos parchetul si il vei scoate si mai mult in evidenta.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Artar
Tip placă o lamela
Culoare Deschis
Tratament placă Bizot mic pe 4 laturi - Afumat - Periat - Băițuit
Selecție Country
Finisaj Ulei UV
Colecția Artisan
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Brinell) 3.0
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 190 x 1900 mm
Impachetare 6 placi, 2.17 mp, 17.1 kg

Produse corelate