Parchet Kahrs Castello Rovere

333,20 RON
(TVA inclus)

Parchet Stratificat Kahrs clasic cu model francez, o alternanta de lamele orientate orizontal cu cele in plan vertical, cu un decalaj, o pardoseala de lemn clasica si unica.

Selectia balantata a lemnului de stejar, presarata pe alocuri cu noduri da si mai mult impresia de pardoseala veche autentica. Impresia de autentic este data si de coloritul usor auriu, de patina adusa de trecerea timpului.

Parchetul se monteaza exclusiv lipit, fiind cu imbinare nut feder. Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Castello Rovere - European Renaissance

Estente Stejar
Design 1 strip, 3 strip

Detalii

Parchet Kahrs clasic cu model francez, o alternanta de lamele orientate orizontal cu cele in plan vertical, cu un decalaj, o pardoseala de lemn clasica si unica.

Selectia balantata a lemnului de stejar, presarata pe alocuri cu noduri da si mai mult impresia de pardoseala veche autentica. Impresia de autentic este data si de coloritul usor auriu, de patina adusa de trecerea timpului. Parchetul se monteaza exclusiv lipit, fiind cu imbinare nut feder. Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.

Parchet triplustratificat Kährs Group
Categorie parchet Triplustratificat
Esenta lemnului Stejar
Culoare Rovere
Grosime 15 MM
Latimea placilor Dutch pattern
Selectia lemnului Natur
Tipul finisajului Lac
Incalzire in pardoseala Da

Produse corelate