Parchet Kahrs Rugged Stejar Trench

282,03 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Stejar Trench din colectia Rugged de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Rugged Trench

Estente Stejar
Design 1 strip

Detalii

Nuantele de culori confera acestui parchet o senzatie calma, iar nodurile si fisurile creeaza o expresie rustica. Finisajul aplicat lasa textura lemnului in forma ei naturala, oferind protectie impotriva uzurii zilnice.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Stejar
Tip placă o lamela
Culoare Deschis
Tratament placă Bizot mic pe 4 laturi - Periat - Rindeluit - Băițuit
Selecție Country
Finisaj Ulei UV
Colecția Rugged
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 2.0 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 10 x 125 x 1830 mm
Impachetare 8 plăci, 1.83 mp, 16.8 kg

Produse corelate