Parchet Kahrs Stejar Oak Aspeland

472,43 RON
(TVA inclus)

Un parchet cu un aspect puternic scandinav, o podea de stejar rustica, autentica, cu crapaturi chituite, un finisaj aspru periat, inclusiv pe contrafibra. Un parchet Kahrs reprezentativ, ce aminteste de culoarea zapezii din provincia suedeza ce ii ofera numele.
Acest produs este alegrea ideala pentru cei ce isi fac o amenajare integral scandinava.
Finisajul cu ulei UV este rezistent la zgarieturile provocate de animalele de companie Tonul deschis si naturaletea vor femeca orice vizitator. Acest model de parchet are la baza un parchet cu noduri atent alese pentru un aspect rustic reinterpretat.
Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Stejar Oak Aspeland

Estente Stejar
Design 1 strip

Detalii

Un parchet cu un aspect puternic scandinav, o podea de stejar rustica, autentica, cu crapaturi chituite, un finisaj aspru periat, inclusiv pe contrafibra. Un parchet Kahrs reprezentativ, ce aminteste de culoarea zapezii din provincia suedeza ce ii ofera numele. Acest produs este alegrea ideala pentru cei ce isi fac o amenajare integral scandinava. Finisajul cu ulei UV este rezistent la zgarieturile provocate de animalele de companie

Tonul deschis si naturaletea vor femeca orice vizitator. Acest model de parchet are la baza un parchet cu noduri atent alese pentru un aspect rustic reinterpretat.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite.

Specie lemn Stejar
Tip placă O lamela
Culoare Alb
Tratament placă Bizot pe 4 laturi Periat Rindeluit Băițuit
Selecție Country
Finisaj Ulei
Colecția Smaland
Montaj Prin lipire cu adeziv pentru parchet stratificat
Sistem de îmbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 3.5 mm
Încălzire în pardoseală Da
Grosime 15 mm
Lățime 187.0 mm
Lungime 2420 mm
Pachet 6 plăci - 2.72 m 22.0 kg

Produse corelate