Parchet Kahrs European Renaissance Stejar Palazzo Fumo

377,23 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Stejar Palazzo Fumo din colectia European Renaissance de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Stejar Palazzo Fumo

Estente Stejar
Design 1 strip, 3 strip

Detalii

Parchet cu model Dutch- acea impletitura de lamele orientate cu fibra in sens contrar - fabricat din lemn de stejar afumat si finisat cu lac mat. Parchetul are un aspect deosebit datorita nuantelor de maro inchis si se poate utilza pentru amenajari moderne, cat si clasice.Se recomanda a se monta lipit, pentru o mai buna rezistenta.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Stejar
Tip placă Pattern
Culoare Inchis
Tratament placă Afumat usor
Selecție Country
Finisaj Lac de trafic mat
Colecția European Renaissance
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 198 x 2426 mm
Impachetare 6 placi, 2.89 mp, 23.0 kg

Produse corelate