Parchet Kahrs European Renaissance Stejar Palazzo Rovere

343,91 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Stejar Palazzo Rovere din colectia European Renaissance de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Stejar Palazzo Rovere

Estente Stejar
Design 1 strip, 3 strip

Detalii

Parchet stejar cu model Dutch- acea impletitura de lamele orientate cu fibra in sens contrar- constituie o solutie personalizata de amenajare a unui spatiu clasic, dar si modern. Un parchet cu diferite nuante de bej si finisat cu lac semilucios ce ii confera un aspect lustruit, dar si protectie impotriva uzurii zilnice. Se recomanda a se monta decalat, pastrand acelasi ecartament intre randuri, pentru a avea un aspect uniform.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Stejar
Tip placă Pattern
Culoare Mediu
Selecție Natur
Finisaj Lac de trafic semilucios
Colecția European Renaissance
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 198 x 2426 mm
Impachetare 6 placi, 2.89 mp, 23.0 kg