Parchet Kahrs Founders Stejar Gustaf

424,83 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Stejar Gustaf din colectia Founders de la Kahrs Group.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Founders Gustaf

Estente Stejar
Design 1 strip

Detalii

O dusumea de stejar cu finisaj special, dedicata memoriei celui ce a inventat parchetul stratificat, Gustaf Kahr. Un parchet de stejar usor albit, periat aspru, pretabil pentru amenajari de tip industrial. Un parchet cu o frumos aspect rustic, uzat.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Stejar
Tip placă o lamela
Culoare Deschis
Tratament placă Bizot pe 4 laturi - Periat - Rindeluit - Băițuit
Selecție Country
Finisaj Ulei UV
Colecția Founders
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Woodlock 5S
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 187 x 2420 mm
Impachetare 6 plăci, 2.72 mp, 22.0 kg

Produse corelate