Parchet Kahrs Da Capo Stejar Indossati

389,13 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Stejar Indossati din colectia Da Capo de la Kahrs Group.

Una din cele mai spectaculoase colectii de la Kahrs este Da Capo, datorita selectiei lemnului de stejar folosit si a finisajelor manuale. Colectia cuprinde modele de parchet cu aspect de dusumele de stejar rustice, vechi, cu aspect de parchet antic.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Da Capo Indossati

Estente Stejar
Design 1 strip

Detalii

Un parchet din stejar periat si finisat cu ulei pigmentat alb. Este genul de parchet cu aspect tipic scandinav, in tonalitate discreta, albita. Un parchet plin de noduri si crapaturi, cu o culoare unica , de argila, ce dureaza in timp. Pigmentul deschis evidentiaza si mai mult fibra lemnului, naturaletea sa. Placile au aspect rindeluit pe alocuri, crapaturile accentuand aspectul rustic. Este usor de intretinut si de instalat, placile fiind de dimensiuni mari si sistem de imbinare dublu click.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Stejar
Tip placă o lamela
Culoare Deschis
Tratament placă Bizot pe 2 laturi - Periat - Afumat usor- Rindeluit - Băițuit
Selecție Country
Finisaj Ulei UV
Colecția Da Capo
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 190 x 1900 mm
Impachetare 6 placi, 2.17 mp, 19.0 kg

Produse corelate