Parchet Kahrs Da Capo Stejar Roccia

343,91 RON
(TVA inclus)

Parchet stratificat Stejar Roccia din colectia Da Capo de la kahrs Group.

Una din cele mai spectaculoase colectii de la Kahrs este Da Capo, datorita selectiei lemnului de stejar folosit si a finisajelor manuale. Colectia cuprinde modele de parchet cu aspect de dusumele de stejar rustice, vechi, cu aspect de parchet antic.

Parchetul din lemn triplu stratificat de la Kahrs reprezintă o soluție naturală, robustă și ecologică pentru acoperirea unei pardoseli încălzite. Designul si culorile parchetului stratificat de la Kahrs sunt inspirate din texturile padurilor scandinave pentru a oferi bucuria unei dusumele autentice. Kahrs Suedia este cel mai vechi producator de parchet din lume si cel mai inovator, cu o istorie de inventii si inovatii care se întind pe decenii. Acestea includ în primul rând, primul parchet stratificat din lume, brevetat în 1941 si primul producator de parchet care a folosit lacuri pe baza de apa în 1984.

Pretul afisat este pe metru patrat, cu tva si transport inclus. La cerere asiguram montaj cu echipe autorizate de producator, garantie 10 ani pentru parchetul stratificat Kahrs & Karelia.


Mai multe informatii Cod produs: Parchet Kahrs Da Capo Roccia

Estente Stejar
Design 2 strip

Detalii

Un parchet cu aspect deosebit, o alternanta de nuante gri si tonalitati diferite. Amenajarea acestui tip de parchet trebuie sa fie una moderna. Este usor de instalat si de intretinut. Pe spatii largi capata un aspect diferit, mai estompat, mai usor de asortat cu alte elemente decorative.

Brand Kahrs Group
Specie lemn Stejar
Tip placă 2 lamele
Culoare Gri
Tratament placă Periat - Saw marks
Selecție Country
Finisaj Ulei UV
Colecția Da Capo
Montaj Flotant sau lipit cu adeziv
Sistem de imbinare Dublu click 2G
Duritate (Brinell) 3.7
Grosime strat uzură 3.5 mm
Incalzire în pardoseala Da
Dimensiuni 15 x 190 x 1900 mm
Impachetare 6 placi, 2.17 mp, 19.0 kg

Produse corelate