Pardoseala LVT SPC Kahrs Tiveden

Pardoseala LVT SPC Kahrs Amazon

Pardoseala LVT SPC Kahrs Amazon

Pardoseala LVT SPC Kahrs Redwood

Pardoseala LVT SPC Kahrs Redwood

Pardoseala LVT SPC Kahrs Tiveden

Brand: KAHRS LVT SPC
Disponibilitate: In stoc
SKU
Pardoseala LVT SPC Kahrs Tiveden
147,21 RON

Gama de pardoseli LVT - SPC de la Kahrs este o gama premium a caror compozitie este mult mai durabila si mai dura decat cea a LVT-ului clasic pe care il regasiti in magazinele de profil. 

Pardoselile LVT sunt fabricate dintr-un compozit pe baza de praf de piatra - SPC si sunt mult mai rigide ca un produs standard, mai stabile dimensional si mai usor de instalat, atat pentru decorurile de lemn cat si pentru cele de piatra. Acesta gama este foarte rezistenta la trafic, la zgarieturi precum si la umiditate, se poate monta ca o pardoseala cu aspect de parchet in bai, cat si in bucatarii. Montajul se poate realiza flotant sau lipit, in functie de destinatia spatiului si de planeitatea sapei.

Kahrs Luxury Tiles modelul Tiveden se bazeaza pe un design inovator și o tehnologie moderna in productia pardoselilor. Rezultatul este o gamă de podele de vinil de lux, care arată ca lemnul sau piatra, dar care oferă durabilitate maxima, sunt ușor de întretinut, precum si de instalat. 

Gama de pardoseli LVT - SPC de la Kahrs este o gama premium a caror compozitie este mult mai durabila si mai dura decat cea a LVT-ului clasic pe care il regasiti in magazinele de profil. Pardoselile LVT sunt fabricate dintr-un compozit pe baza de praf de piatra - SPC si sunt mult mai rigide ca un produs standard, mai stabile dimensional si mai usor de instalat, atat pentru decorurile de lemn cat si pentru cele de piatra. Acesta gama este foarte rezistenta la trafic, la zgarieturi precum si la umiditate, se poate monta ca o pardoseala cu aspect de parchet in bai, cat si in bucatarii. Montajul se poate realiza flotant sau lipit, in functie de destinatia spatiului si de planeitatea sapei. Pretul pleaca de la 18 euro / mp plus tva si creste in functie de grosime si tipul produsului. 

Tip produs Loose Lay
Dry back 0.70 mm
Click 6 mm
Dry back 0.30 mm
Dry back 0.55 mm
Montaj Flotant
Lipit cu adeziv
Flotant
Lipit cu adeziv
Lipit cu adeziv
Sistem de îmbinare
Gama Clic - 5G

Clasă trafic Intens
Intens
Intens
Intens
Intens
Grosime strat uzură 0.50
0.70
0.55
0.30
0.55
Grosime 5.0
2.5
6.0
2.5
2.5
Mai multe informatii
Brand KAHRS LVT SPC
Estente Stejar, Frasin, Iroko, Mesteacan, Artar, Fag
Design 1 strip
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPardoseala LVT SPC Kahrs Tiveden
Rating-ul dumneavoastra

Documente