Profil Decorativ Orac Decor/C341

Profil Decorativ Orac Decor/C344

Profil Decorativ Orac Decor/C344

Profil Decorativ Orac Decor/C342

Profil Decorativ Orac Decor/C342

Profil Decorativ Orac Decor/C341

Brand: ORAC DECOR
Disponibilitate: In stoc
SKU
Profil Decorativ Draperie C341
214,03 RON

Acest profil decorativ de la Orac Decor/se poate monta doar pe tavan pentru a ascunde sina de perdea/draperie si face parte din colectia Heritage, o colectie de patru cornise profund curbate, inspirate din bogatul patrimoniu englezesc de case traditionale.

Curba profunda, asimetrica confera cornisei un sens si mai pronuntat a adancimii pentru un efect extradimensional. Inspirat de designul autentic si produs cu cele mai recente tehnologii ecologice.

Acest profil se poate monta cu ajutorul adezivului FDP500 si FX210. Cornisele inseamna creativitate, stil si detalii de interior.

Beneficii:

Stoc permanent

Montaj autorizat

Transport gratuit + 200 RON

Materiale premium si ecologice

Se pot vopsi cu orice produs

Rezistente la umezeala

Rezistente la socuri si lovituri

Produs in Belgia (UE)

Acest profil decorativ de la Orac Decor se poate monta doar pe tavan pentru a ascunde sina de perdea/draperie si face parte din colectia Heritage, o colectie de patru cornise profund curbate, inspirate din bogatul patrimoniu englezesc de case traditionale. Curba profunda, asimetrica confera cornisei un sens si mai pronuntat a adancimii pentru un efect extradimensional. Inspirat de designul autentic si produs cu cele mai recente tehnologii ecologice.
Acest profil se poate monta cu ajutorul adezivului FDP500 si FX210.

Cornisele inseamna creativitate, stil si detalii de interior. Cel mai adesea sunt folosite in orase cu arhitectura clasica sau in case de provincie, in combinatie cu scafe si plinte. Stiluri clasice, ca Ludovic XV, stilul victorian sau modele renascentiste italiene sunt renumite pentru decoratiunile superbe care creeaza o atmosfera unica. ORAC a adaugat o mare gama de designuri moderne, insa pastrand calitatea si aspectul original.

Mai multe informatii
Brand ORAC DECOR
colectie Luxxus, Orac Flex
material Poliuretan Rigid
Utilizare Perete, Tavan
Înălțime 8.8 cm
latime 12 cm
lungime 200 cm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProfil Decorativ Orac Decor/C341
Rating-ul dumneavoastra

Documente