Profil Decorativ Panou ZigZag W108

183,26 RON
(TVA inclus)

Panou Decorativ 3D Zigzag W108 face parte din colecția de panouri 3D de la Orac Decor. Eliberați-vă creativitatea și creați o lucrare de artă perfect potrivită pentru interiorul dvs. Acest profil decorativ este proiectat de Arhitectul Orio Tonini si se poate monta atat vertical cat si orizontal pentru a obtine efectul zigzag dorit.

Pentru un efect si mai puternic se poate utiliza in combinatie cu profilul tip scafa - led CX190 in care se poate monta sistemul de iluminat tip led.


Mai multe informatii Cod produs: Profil Decorativ Orac Decor Panou ZigZag W108

Colecție Luxxus
Material Poliuretan Rigid
Utilizare Perete, Podea, Tavan
Înălțime 1.8 cm
Lățime 25 cm
Lungime 200 cm

Detalii

Panou Decorativ 3D Zigzag W108 face parte din colecția de panouri 3D de la Orac Decor. Eliberați-vă creativitatea și creați o lucrare de artă perfect potrivită pentru interiorul dvs. Acest profil decorativ este proiectat de Arhitectul Orio Tonini si se poate monta atat vertical cat si orizontal pentru a obtine efectul zigzag dorit. Pentru un efect si mai puternic se poate utiliza in combinatie cu profilul tip scafa - led CX190 in care se poate monta sistemul de iluminat tip led. Profilul este produs in Belgia, se monteaza pe perete si tavan cu ajutorul adezivului FDP500. Peste acest tip de panou 3D se poate aplica orice fel de vopsea.