PROFIL LED ORAC DECOR CX188

PROFIL LED ORAC DECOR C396

PROFIL LED ORAC DECOR C396

PROFIL LED - SCAFA ORAC DECOR CX189

PROFIL LED - SCAFA ORAC DECOR CX189

PROFIL LED ORAC DECOR CX188

Brand: ORAC DECOR
Disponibilitate: In stoc
SKU
PROFIL LED / SCAFA CX188 de la Orac Decor
64,97 RON

PROFIL LED / SCAFA CX188 de la Orac Decor.

Cu acest profil decorativ modern de la Orac Decor/puteti integra perfect sistemul de iluminat cu LED-uri indirect in casa ta. Orac Decor/a contribuit la aceasta prin crearea unei game de scafe ce pot fi utilizate impreuna cu diverse surse de iluminat. De exemplu, daca doresti o scafa pe tavan cu lumina indirecta, adaugi o banda LED in spatele acesteia pentru asigurarea unui iluminat ambiental pentru interioare intime si calde. Spre deosebire de iluminarea directa, in cazul utilizarii scafelor Orac Decor/sursa de lumina nu este vizibila. Scafele Orac Decor/ofera o tranzitie eleganta de la perete la tavan, si sunt disponibile intr-o multitudine de modele, potrivite tuturor stilurilor de amenajare. Rolul acestor elemente nu este doar decorativ, ele mascand imperfectiunile sau fisurile dintre pereti si tavan.

Sunt produse din materiale dure, de inalta calitate - duropolimer , suprafata lor putand fi vopsita, iar variantele flexibile asigura un montaj usor chiar si pe forme rotunde, cum ar fi stalpii. Sistemul LED nu este inclus, se poate utiliza orice fel de sistem led din comert.

Beneficii:

Stoc permanent

Montaj autorizat

Transport gratuit + 200 RON

Materiale premium si ecologice

Se pot vopsi cu orice produs

Rezistente la umezeala

Rezistente la socuri si lovituri

Produs in Belgia (UE)

PROFIL LED / SCAFA CX188 de la Orac Decor.

Cu acest profil decorativ modern de la Orac Decor/puteti integra perfect sistemul de iluminat cu LED-uri indirect in casa dvs. Orac Decor/a contribuit la aceasta prin crearea unei game de scafe ce pot fi utilizate impreuna cu diverse surse de iluminat. De exemplu, daca doresti o scafa pe tavan cu lumina indirecta, adaugi o banda LED in spatele acesteia pentru asigurarea unui iluminat ambiental pentru interioare intime si calde. Spre deosebire de iluminarea directa, in cazul utilizarii scafelor Orac Decor/sursa de lumina nu este vizibila. In schimb, aceasta este reflectata de pe tavan, perete sau podea, asigurand astfel o distribuire uniforma, facand-o ideala pentru prevenirea umbrelor sau a luminii orbitoare. Iluminarea indirecta creaza o atmosfera calda si ofera o senzatie de spatialitate crescuta. Indiferent daca este liniara sau difuza, un lucru este sigur: imbunatateste arhitectura spatiului. In plus, iluminarea compacta a LED-urilor asigura o solutie low-cost eficienta si durabila.

Scafele Orac Decor/ofera o tranzitie eleganta de la perete la tavan, si sunt disponibile intr-o multitudine de modele, potrivite tuturor stilurilor de amenajare. Rolul acestor elemente nu este doar decorativ, ele mascand imperfectiunile sau fisurile dintre pereti si tavan. Sunt produse din materiale dure, de inalta calitate - duropolimer , suprafata lor putand fi vopsita, iar variantele flexibile asigura un montaj usor chiar si pe forme rotunde, cum ar fi stalpii. Sistemul LED nu este inclus, se poate utiliza orice fel de sistem led din comert.

Mai multe informatii
Brand ORAC DECOR
colectie Axxent
material Duropolimer
Utilizare Perete, Podea, Tavan
Înălțime 3.4 cm
latime 3 cm
lungime 200 cm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPROFIL LED ORAC DECOR CX188
Rating-ul dumneavoastra

Documente