Cine Suntem?

5branduri de renume mondial 30ani de experienta in domeniu 3showroomuri in Romania

Silver Decor reprezinta de 30 ani in Romania 5 branduri de renume mondial in domeniul amenajarilor interioare :

ORAC DECOR – profile decorative
ARTE INTERNATIONAL – tapet premium
OMEXCO – tapet exclusivist
PRECIOSA – lustre cristal Bohemia
KAHRS GROUP – parchet triplustratificat

Silver Decor prezinta solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru atat pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.
Cu o experienta de peste 30 ani in acest domeniu, am ales sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare, parchet stratificat si lustre de cristal.
Specialistii Silver Decor va stau la dispozitie pentru a alege dintre diverse texturi, materiale si culori, pentru a da personalitate si rafinament casei dumneavoastra.
Reteaua de parteneri Silver Decor la nivel national este in continua dezvoltare, pentru a facilita accesul arhitectilor cat si al clientilor. Punem la dispozitie informatii, mostre, cataloage si colaboram cu peste 400 de arhitecti.
Toate produsele comercializate de Silver Decor sunt fabricate conform normelor europene si au certificat ISO.
Asiguram montaj cu echipe pregatite si autorizate de fiecare producator in parte, oferim factura si garantie reala pentru fiecare montaj executat.
In Bucuresti avem 3 magazine tip showroom, deschise de peste 20 ani si cel putin 200.000 de clienti multumiti in cei peste 30 de ani de activitate.

Este lider mondial in profile decorative si decoratiuni interioare cu fabrici pe trei continente si cu reprezentante in 120 de tari.

Produce si exporta de 50 de ani, plinte decorative, cafe de lumina indirecta, cornise, ancadramente de usi si ferestre, brauri intermediare, decoratiuni si panouri 3D pentru perete / tavan din duropolimer si poliuretan rigid / flexibil.

Piesele sunt turnate in matrite de fonta in mod individual, au linii si modele perfecte. Se monteaza foarte usor si sunt concepute de arhitectii fabricii special pentru a executa renovari de case, vile, castele si palate vechi cu arhitectura deosebita, dar si cladiri noi, ultramoderne – apartamente, hoteluri si birouri.

Prezent de 30 de ani in Romania, brandul Orac Decor a ajuns sa inlocuiasca in totalitate ipsosul si se remarca prin gama completa de decoratiuni precum si prin calitatea produselor.

Orac Decor se dedica in totalitate in actualizarea constanta a tehnologiei, materialelor si designului. Timp de peste 50 de ani lucreaza cu pasiune pentru dezvoltarea finisajelor decorative premium.

Conceptul de la care plecam este - “Acolo unde majoritatea oamenilor vad un perete gol, vedem o panza goala” - pentru a stimula creativitatea si a inspira arhitectii & designerii sa creeze spatii exceptionale care sa evidentieze personalitatile clientiilor.

Orac Decor face acest lucru posibil cu o instalare usoara, versatilitate si usurinta. In fiecare departament din cadrul companiei accentul este pus pe clientul final si avem doar un scop comun - realizarea unui spatiu decorat personal si a unui client entuziast!

Materiale de foarte buna calitate:
-Polimer PUROTOUCH® pe baza de poliuretan de foarte inalta densitate
-DUROPOLIMER® polimer extrudat si rezistent la impact foarte mare, bazat pe o reteta top secret.

Disponibilitate imediata
Gama completa de profile decorative si plinte disponibile instantaneu pentru a raspunde cerintelor calendarului proiectelor dar si gusturilor si stilurilor dorite - modern / clasic.

Lejeritate si versatilitate
In comparatie cu produsele din lemn sau ipsos, aceste profile se remarca prin usurinta si rezistenta lor, in special rezistenta la soc, posibilitatea de a masca diverse cabluri si imperfectiuni.

Imbinari invizibile
- Imbinarile, in cazul profilelor Orac Decor, sunt invizibile datorita tehnologiei adezivului Decofix, care este compus din particule de poliuretan care se amesteca cu produsul si devin o parte integranta a transformarii imbinarilor. Practic adezivul sudeaza imbinarea si este imposibil sa fisureze in timp, mai usor e sa rupi mecanic profilul in alt loc fata de imbinare. Orac Decor ofera o gama completa de adezivi; Decofix, care asigura o instalare perfecta, este un adeziv cu uscare usoara, ce asigura un montaj perfect si de lunga durata. Se foloseste pentru a monta profilele pe perete / tavan.

Usor si rapid de manevrat si instalat
Renovarea interiorului sau finisarea proiectului mai rapid si mult mai usor cu ajutorul profilelor Orac. Profilele au o fixare in punctul V, exclusiv pentru ca adezivul sa faca o prindere perfecta. Produsele sunt rezistente la apa, nu sunt sensibile la umiditate, astfel incat se pot monta in fiecare incapere. Aproape toate modelele de cornisa, brau si ancadrament sunt disponibile in varianta flexibila prin Orac Decor Flex. Acestea sunt ideale pentru un finisaj elegant in cazul in care aveti peretii curbati. De asemenea sunt usoare si se pot vopsi cu orice fel de material. Toate produsele sunt deja amorsate din fabrica, gata de vopsit cu orice fel de vopsea.