Despre noi

Silver Decor reprezinta de 15 ani in Romania 5 branduri de renume mondial in domeniul amenajarilor interioare :

  • ORAC DECOR – decoratiuni interioare
  • ARTE INTERNATIONAL – tapet de lux
  • OMEXCO – tapet de lux
  • PRECIOSA – lustre cristal Bohemia
  • KARELIA – parchet triplustratificat

 

Silver Decor prezinta solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal. Specialistii Silver Decor va stau la dispozitie pentru a alege intre diverse texturi, materiale si culori pentru a da personalitate si rafinament casei dumneavoastra.

Reteaua de parteneri Silver Decor la nivel national este in continua dezvoltare pentru a facilita accesul arhitectilor cat si a clientilor. Punem la dispozitie informatii, mostre, cataloage si colaboram cu peste 400 de arhitecti.

Silver Decor va ofera consultanta gratuita pentru alegerea tapetului potrivit (textura, model, culoare) cat si pentru decoratiunile Orac Decor.

Tapetul se aduce pe comanda in 5 zile lucratoare.
Tapetul este lat de 0,9m 1m sau 1,40m

Decoratiunile interioare din gama Orac Decor sunt pe stoc permanent.
Asiguram adeziv special pentru montajul profilelor si a tapetului.
La cerere, asiguram montajul si pentru profile decorative si pentru tapet.

Toate produsele comercializate de Silver Decor sunt fabricate conform normelor europene si au certificat ISO.

Tapetul este 100% ecologic.

Lustrele se fabrica manual in Cehia din Cristal de Bohemia.

Profilele Orac Decor se accepta retur cu – 30%.

La cerere putem asigura proiectul complet pentru design interior prin divizia Silver Design.

Orac Decor Belgia este o corporatie renumita in profile decorative si decoratiuni interioare cu fabrici pe doua continente si cu reprezentante in 60 de tari.

Produce si exporta, de 40 de ani, coloane, scafe, plinte, cornise, ancadramente de usi si ferestre din poliuretan rigid si flexibil. Piesele sunt turnate in matrite de fonta in mod individual, au linii si modele perfecte.

Se monteaza foarte usor si sunt concepute de arhitectii fabricii special pentru a executa renovari de case, vile, castele si palate vechi cu arhitectura deosebita, dar si cladiri noi – apartamente, hoteluri si birouri ultramoderne.

Prezent de 20 de ani in Romania brandul ORAC DECOR a ajuns sa inlocuiasca in totalitate ipsosul si se remarca prin gama completa de decoratiuni precum si prin calitatea produselor.

Arte International si Omexco – lideri mondiali in tapet de lux produc colectii rare de tapet,au fabrici pe trei continente si reprezentante in peste 50 de tari.

Au introdus pe piata colectii de tapet care se monteaza orizontal, eliminand astfel imperfectiunile create prin montarea veche pe verticala si au inceput sa produca tapet cu latime de 1,40m. Produc tapet din materiale exclusiviste precum matase, catifea, tafta, metal, sticla, bambus, pai de orez, mica, pluta, vinyl, textil satinat, hartie satinata.

Cu peste 80 de colectii care asigura orice textura,model,design si culoare au devenit cei mai premiati producatori de tapet din lume in cadrul celor mai mari expozitii de design interior fiind cei care impun trendul in materie de tapet.

PRECIOSA cel mai renumit producator de lustre din cristal Bohemia, Preciosa  — Lustry, fondata in regiunea Boemia de Nord din Cehia inca din 1724, si una dintre cele mai mari si de traditie fabrici din lume pentru realizarea de corpuri de iluminat clasice si moderne.

In productia de corpuri de iluminat, se folosesc materiale de calitate superioara, cum ar fi: alama, bronz, si metale pretioase, chiar aur de 24 carate.

Corpurile de iluminat de la Preciosa sunt in prima clasa de finisare. Candelabrele pun in evidenta frumusetea cristalului de Bohemia in cele mai de efect moduri.